Obe vole tenisera, iste godine postale su majke, posao ih spaja: Sestra Biljane Tipsarević njen je odraz u ogledalu

Obe vole tenisera, iste godine postale su majke, posao ih spaja: Sestra Biljane Tipsarević njen je odraz u ogledalu

Autor: | 08/07/2021

0

Sestra Biljane Tipsarević je ona, upoznajte Jovanu 

Normalno je da volite sestru i da ona voli vas, ali ljubav Biljane Tipsarević i njene sestre Jovane je nešto posebno o čemu svedoče i njene reči:

‒ Porodica je moja najveća sreća i blagoslov, nešto čemu sam zahvalna svakog dana kada se probudim. Imam sreće da potičem iz tople porodice, pune ljubavi i međusobne pažnje, svi smo jako vezani, posebno ja za moju sestru.

Kad god se govori ili piše o sestrama koje su se pre udaje prezivale Šešević, pomene se da su obe veoma atraktivne, mada ne liče, a oni koji ih dobro poznaju nabrojaće vam niz zajedničkih osobina. No, to je tek početak njihovih sličnosti.

Sestra Biljane Tipsarević takoš je zavolela tenisera 

Igrom slučaja, obe su se udale za tenisera. Pre 11 godina na Biljaninu i Jankovu svadbu došao je njegov veoma dobar prijatelj i kolega Rajner Šitler. Nemački teniser, koji je 2004. bio na petom mestu „ATP“ liste, nije odoleo Jovaninoj lepoti. Verili su se 2014, a godinu dana kasnije su se venčali. Biljana se potrudila da sestri i zetu spremi iznenađenje koje je raznežilo i njih i sve prisutne. Snimila je video u koji je ukomponovala zajedničke fotografije i snimke mladenaca, od vremena kada su bili deca, preko upoznavanja i zaljubljivanja, do venčanja.

Budući da su njih dve toliko bliske, a da su dva tenisera dugogodišnji prijatelji, podrazumevalo se da će nastojati da više vremena provode zajedno. Zajednička letovanja postala su deo porodične tradicije, kojoj se svi neizmerno raduju. Ovog trenutka, zajedno sa decom, uživaju u luksuznom grčkom letovalištu Miraggio Thermal.

Pročitajte: Komfor i elegancija - Ovde žive Biljana i Janko Tipsarević (foto)

Sestra Biljane Tipsarević iste godine rodila je sina 

Godinu 2020. obe sestre dočekale su u drugom stanju, a u jednom intervjuu Biljana je rekla:

‒ Razlika je samo u tome što će njena beba stići otprilike dva meseca ranije, ali će nam deca biti isto godište. Tako smo želele, a i planirale.

Planirano – ostvareno. Krajem zime Biljana se pohvalila da je postala tetka, a u maju je rođen Noa Tipsarević.

No, to nije kraj sličnostima... O Biljaninim pozicijama u našoj modi mnogo se pisalo, ali malo ko zna da joj je Jovana i koleginica. Četiri godine mlađa sestra je u Italiji, tačnije u Veneciji završila umetnost i dizajn, a svoj talenat koristi za dizajniranje tašni. Treba li, uopšte, pominjati da ih Biljana  često nosi?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti