Stigla prinova: Biljana Tipsarević objavila lepe vesti!

Stigla prinova: Biljana Tipsarević objavila lepe vesti!

Autor: | 27/02/2020

0

Kreatorka objavila prelepe vesti

Za porodicu Biljane Tipsarević ova godina je godina neizmerne radosti. Naime, dok sa nestrpljenjem iščekuje rođenje svog drugog deteta, suprugu tenisera Janka Tipsarevića obradovale su lepe vesti. Njena rođena sestra Jovana, koja je udata za bivšeg nemačkog tenisera Rajnera Šitlera, na svet je donela dečaka kojem su ponosni roditelji dali prelepo ime.

Ime Leon je grčkog porekla i znači lav. Simbol je hrabrosti i snage.


–  Naš Leon, ponovo tetka –  poručila je Biljana Tipsarević, koja je u šestom mesecu trudnoće.

Biljana i Janko preserećni što će postati roditelji po drugi put

Janko Tipsarević, koji je nedavno odlučio da se oprosti od profesionalne teniske karijere, i njegova supruga Biljana Tipsarević oduvek su preželjkivali veliku porodicu. Rođenjem ćerke Emili 2014. godine njihov život je postao bogatiji, a uskoro u porodicu stiže još jedna beba

– Radujemo se proširenju porodice i divan  jeosećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči – objasnila je Biljana za "Blic" i priznala da nije zahtevna trudnica.

– Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna –

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Dec 5, 2019 at 12:02am PST


Na pitanje da li su posle devojčice Emili koja ima šest godina poželeli da dobiju dečaka, Biljana kaže:

– Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija.

Biljana Tipsarević: U jednoj ćerki dobila sam pet sinova

“Preterano sam popustljiva. Jasno je da Emili manipuliše sa mnom, ali to ćemo uskoro morati da promenimo”, izjavili je Biljana jednom prilikom,a u razgovoru za Hello! je otkrila da li je smislila adekvatnu taktiku.

– Sprovođenje plana je u toku, a taktika se sastoji u tome što ponavljam: “Nema pregovora, nema popuštanja. Jaka si, možeš ti to.” Šalu na stranu, Emili je zaista dobro dete, nežna je, blage naravi, pažljiva i puna ljubavi prema drugima. S druge strane, mnogo je nemirna. Ponekad pomislim kako smo u jednoj devojčici dobili pet dečaka. Uopšte nije na mene, uglavnom je nasledila Jankove gene. Ne interesuju je ni lutke ni haljinice, samo lopta i da nesputano trči. I moja rođena sestra Jovana je slične prirode. Oduvek sam volela živahnu decu i da jednog dana imam ćerku kao što je moja sestra. I onda dobijem Emili, koja je Jovanina kopija, čak su isti horoskopski znak. Mnogo puta se pokazalo da izreka “pazi šta želiš, možda da ti se i ostvari” nije bez osnova– rekla je Biljana svojevremeno i istakla da stoji iza toga da decu ne treba sputavati.

– Bitno mi je da bude kulturna i pristojna, nežna prema drugim ljudima i komunikativna. Meni su simpatični čak i njeni vragolasti nestašluci, znam da će me mnoge mame razumeti, ali onda me neki glas razuma iz najbližeg okruženja opomene da joj sve dopuštam i da bi ipak trebalo malo obuzdati njenu energiju. I tako, sad učim da treniram strogoću, pa sam često smešna samoj sebi. Stojim iza toga da decu ne treba sputavati, brzo rastu, a samo jednom u životu mogu da  budu vragolasti i nestašni –

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram

Najnovije vesti