Čestitamo: Biljana i Janko Tipsarević postali roditelji po drugi put

Čestitamo: Biljana i Janko Tipsarević postali roditelji po drugi put

Autor: | 23/05/2020

0

Janko i Biljana Tipsarević po drugi put ostvarili su se u ulozi roditelja. Biljana se juče, kako prenose domaći mediji, porodila u Beogradu, a na svet je stigao sin kome su ponosni roditelji dali ime Noa.

Mama i beba su dobro, a porođaj, koji je obavljen u jednoj privatnoj klinici, protekao je u najboljem redu. Kako bi sve vreme bio uz svoju suprugu, Janku je bilo omogućeno da prisustvuje porođaju.

Biljanina i Jankova ćerka Emili se jako raduje što je dobila brata, i  upravo je  ona i odlučila koje će mu ime dati. Iako je, kako je nedavno kreatorka ispričala, to bila žučna rasprava između oca i ćerke.

Pročitajte: Simbol hrabrosti i snage - Koje ime će Biljana i Janko Tipsarević dati sinu

– Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona – rekla je Biljana.

– Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje  –  objasnila je kreatorka i otkrila koje ime će dobiti mališan.

Pročitajte: Biljana Tipsarević - Emili jedva čeka da dobijemo bebu i misli da je devojčica

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 9. Мај 2020. у 11:41 PDT

– Sin će se najverovatnije zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav. Simbol je hrabrosti i snage – rekla je Biljana pre nekoliko dana za magazin  “Gloria”.

Za porodicu Biljane Tipsarević 2020. je godina neizmerne radosti. Naime, ona i i njena rođena sestra Jovana, koja je udata za bivšeg nemačkog tenisera Rajnera Šitlera, postale su mame dečaka. Tačnije, Jovana se porodila 27. feburara, dok je modna kreatorka juče rođila sina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 17. Мај 2020. у 9:05 PDT

 Janko i Biljana Tipsarević - Emili nasledila tatine gene

Modna kreatorka je više puta govorila da im nije važno da li će dobiti devojčicu ili dečaka jer im se želja za ćerkom ispunila 2014. godine. Prema mezimici su popustljivi, pa je Biljana priznala da Emili ume da manipuliše, ali da će uskoro to morati da promene.

Pročitajte: Janko i Biljana Tipsarević - Odmor u Majamiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 26, 2020 at 2:24am PDT

Pročitajte: Biljana Tipsarević: Najsrećnija sam kada sam kreativna i produktivna

– Sprovođenje plana je u toku, a taktika se sastoji u tome što ponavljam: “Nema pregovora, nema popuštanja. Jaka si, možeš ti to.” Šalu na stranu, Emili je zaista dobro dete, nežna je, blage naravi, pažljiva i puna ljubavi prema drugima. S druge strane, mnogo je nemirna. Ponekad pomislim kako smo u jednoj devojčici dobili pet dečaka. Uopšte nije na mene. Uglavnom je nasledila Jankove gene. Ne interesuju je ni lutke ni haljinice, samo lopta i da nesputano trči.

I moja rođena sestra Jovana je slične prirode. Oduvek sam volela živahnu decu i da jednog dana imam ćerku kao što je moja sestra. I onda dobijem Emili, koja je Jovanina kopija. Njih dve su čak isti horoskopski znak. Mnogo puta se pokazalo da izreka “pazi šta želiš, možda da ti se i ostvari” nije bez osnova – rekla je jednom prilikom za magazin Hello!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 19, 2020 at 11:42am PDT


– Bitno mi je da bude kulturna i pristojna, nežna prema drugim ljudima i komunikativna. Meni su simpatični čak i njeni vragolasti nestašluci, znam da će me mnoge mame razumeti, ali onda me neki glas razuma iz najbližeg okruženja opomene da joj sve dopuštam i da bi ipak trebalo malo obuzdati njenu energiju. I tako, sad učim da treniram strogoću, pa sam često smešna samoj sebi. Stojim iza toga da decu ne treba sputavati, brzo rastu, a samo jednom u životu mogu da  budu vragolasti i nestašni – bila je iskrena Biljana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović, Luka Šarac, instagram

Slične Vesti