Za njih trinaest nije nesrećan broj: Jelena Karleuša i Duško Tošić danas slave godišnjicu braka, a ovako su izgledali na venčanju (foto)

Za njih trinaest nije nesrećan broj: Jelena Karleuša i Duško Tošić danas slave godišnjicu braka, a ovako su izgledali na venčanju (foto)

Autor: | 28/06/2021

0

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića - 13 je srećan broj

„U sedmom mesecu trudnoće, ali bez ijednog kilograma viška, sa ravno isfeniranom dugačkom plavom kosom, bez šminke i u mini-trudničkoj haljini, ušetala je u luksuzni hotel 'President' u Kovilovu i dala signal da završne pripreme za njeno venčanje mogu da počnu.“ 

Rečenicama nalik ovom citatu u leto 2008. godine počinjala je većina tekstova posvećena venčanju Jelene Karleuše i Duška Tošića koji su se, nešto pre toga, vratili sa odmora u Turskoj, srećni, zaljubljeni i preplanuli. 

Pročitajte: Ovo se čekalo - Jelena Karleuša se javno obratila suprugu, poruka je jasna

Dejan Milićević

 

Za dekoraciju kristalne dvorane bile su zadužene Marija Tarlać i Tamara Paunović, manekenke bez čijeg umeća nijedno slavlje tih godina nije moglo da se zamisli. One su osmislile oltar u obliku srca, ukrašen sa nekoliko hiljada belih pupoljaka, brižljivo rasporedile srebrninu i kristalne svećnjake, postarale se da svakog gosta sačeka svilena kutijica sa poklonom... 

S druge strane, šef hotelske kuhinje napravio je detaljan plan o izgledu raskošne trpeze na koju će se redom iznositi kruške punjene gorgonzolom, jagode pomešane sa finim listovima spanaća, majstorski pripremljen jastog, ćuretina sa sosom od višanja... Gastronomska avantura bila je tek deo precizno osmišljenog spektakla, karakterističnog za sve čega se pevačica prihvati.

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo na udaru javnosti: Fotografija otkrila pravu istinu

Dejan Milićević

 

Tog 28. juna, pre 13 godina, Jelena Karleuša obukla je haljinu sa „Swarovski“ kristalima, tešku pet kilograma i ukrašenu sa 17 metara bele svile, koju je sama dizajnirala, i uz zvuke pesme „Pogledi u tami“ kročila na crveni tepih držeći podruku svog oca Dragana

Na pisti, napravljenoj na sredini bazena, čekao ju je izabranik Duško Tošić, u to vreme fudbalska zvezda u usponu. Kumovi su im bili Milenko Andrić, sa mladoženjine strane, i Darko Kostić sa mladine. 

Nakon što se dva puta čulo „da“ i mladenci razmenili čestitke sa svatovima, usledili su bacanje bidermajera, prvi ples i žurka do jutra. 

Pročitajte: Duško Tošić sam sa ćerkama na letovanju - Jelena daleko od porodice, a krivac je on! (foto)

Dejan Milićević

 

- Duško je čovek mog života. On je sve ono o čemu sam potajno maštala - poverila se Jelena Karlueša okupljenim novinarima, koji nisu propuštali priliku da napomenu da je mladoženja sedam godina mlađi.

U godinama koje su usledile život ih nije svakodnevno mazio. Ostvarili su se u svojim profesijama, nizali uspehe, radili i zaradili, ali i iskusili kako izgleda kada je brak na „klackalici“. Imajući u vidu da su uprkos svemu opstali, nećemo pogrešiti ako zaključimo da bi Jelena i danas ponovila reči izgovorene na dan venčanja. 

Možda bi samo dodala da bez Atine i Nike, Duškov i njen život ne bi bio potpun, ispunjen bezuslovnom ljubavlju i srećom. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti