Mahir Mulalić pobednik 14. sezone „Zvezda Granda": Pobedu posvetio njoj (foto)

Mahir Mulalić pobednik 14. sezone „Zvezda Granda": Pobedu posvetio njoj (foto)

Autor: | 27/06/2021

0

Mahir Mulalić sinoć je odneo pobedu u 14. sezoni „Zvezda Granda". Posle dve godine takmičenja student Mašinskog fakulteta iz Bosne i Hercegovine odneo je prestižnu titulu, a kada je Saša Popović izgovorio njegovo ime, usledio je najemotivniji momenat. Mulalić se rasplakao od sreće, a prva koja mu je čestitala bila je njegova mentorka Marija Šerifović, a onda i sve kolege iz takmičenja koje su dotrčale na scenu.

- Ljudi dragi... hvala vam puno! Bili ste tu kada je bilo najteže, hvala od srca - rekao je Mahir kroz suze nakon proglašenja.

Pročitajte: Jelena Karleuša potpuno iskreno - Zvezde Granda su mi pomogle da prebrodim najgori period u životu

Z.K. Munja

 

Najemotivniji trenutak sinoćnje večeri bio je kada je Mahir istakao da je pobedu posvetio majci koja je preminula pre nepuna tri meseca tokom njegovog takmičenja u ovom šouu. Prisetio se i da je tokom takmičenja jednom umalo pao u nesvest od uzbuđenja.

- Pod tolikim sam utiskom, ne može se opisati, sabraću se tek posle par dana. Bukvalno se sav tresem. Kada smo snimali jednom sam pao u nesvest, morao sam da primim infuziju. Majko, ovo je za tebe - rekao je Mahir Mulalić. On se tresao od sreće, a zatim je otpevao pesmu Zdravka Čolića "Mangupska", koju je posvetio svojoj mami.

Pročitajte: Saša Popović vuče novi potez i njega dovodi na mesto direktora (foto)

Z.K. Munja

 

Podsetimo, sinoć se u finalu za pobedu borilo 16 takmičara i razlika između prvoplasiranog i drugoplasiranog kandidata, Isaka Šabanovića bila je svega 500 glasova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin