Ana Rajković otkriva tajnu vitke linije:  Svaka mama koja sama čuva nemirnu decu izgleda isto kao ja

Ana Rajković otkriva tajnu vitke linije: Svaka mama koja sama čuva nemirnu decu izgleda isto kao ja

Autor: | 26/06/2021

0

Porodica Predraga Rajkovića, golmana naše fudbalske reprezentacije i kluba “Rems”, poslednje tri godine živi na relaciji Srbija–Francuska, a njegova supruga Ana kaže da se u međuvremenu toliko izveštila da joj je dovoljan jedan sat da spakuje kofere za put i pri tom ništa ne zaboravi.

‒ Deca i ja prilagođavamo se tatinim poslovnim obavezama. Uglavnom smo u Remsu, ali ako Predraga pozovu u reprezentaciju, kao što je sada slučaj, ili ukoliko mu iskrsne neki slobodan dan, eto nas odmah u Beogradu.

Ana je primer da se uz dobru organizaciju sve može postići pa, iako podiže dvoje male dece, nalazi vremena da iskaže kreativnost dizajniranjem dečjih patofni. U tome joj “pomažu” kako sinovi, tako i deca prijatelja, koji uživaju u ulozi malih manekena.

Pročitajte: Hrabro dočekala napade i osudu - Ana Rajković dva meseca posle porođaja učinila ovo (foto)

Aleksandar Vuković

 

‒ Ja sam se zvanično bavila manekenstvom, ali i Predrag je imao takve izlete kad je bio mali. Obožavam da gledam njegove slike iz detinjstva i stalno se šalim da su dečaci na njega talentovani ne samo za sport već i za poziranje ‒ smeje se Ana i napominje da joj suprug pruža punu podršku.

‒ Daleko od toga da sam nameravala da pravim biznis. Sve je krenulo zato što sam bila nezadovoljna ponudom dečje obuće za kuću, kako u pogledu kvaliteta, tako i dizajna. U razgovoru sa prijateljicama shvatila sam da nisam jedina koja tako misli. Dosta su mi pomogle da realizujem svoje ideje. Uključila sam tim ljudi, mesecima smo isprobavali razne modele, konsultovala sam se sa lekarima... Ne mogu da verujem da je posle više od godinu dana rada moj brend konačno na tržištu. Dobila sam divne kritike od mnogih mama i presrećna sam zbog toga.

Na pitanje da li je klince, među kojima je i stariji sin Luke Jovića, bilo teško nagovoriti da poziraju Ana odgovara:

‒ Potrudili smo se da slike budu spontane. Mališani su se igrali ispred belog platna, zabavljali su se, smejali. Na nama je bilo da to ovekovečimo a da oni ni ne primete. (smeh)

Pročitajte: Porodica Predraga Rajkovića bogatija je za još jednog člana - Stigao je Tadija

Aleksandar Vuković

 

‒ Svi kažu da Relja liči na mene, dok je Tadija tatino dete ‒ priča nam Ana o dečacima i usput opisuje kako izgleda svakodnevica mlade mame koja je konstantno u pokretu.

‒ Na „Instagramu“ čitam razne komentare. Neke žene me hvale što sam brzo vratila liniju, druge kritikuju, a ja tvrdim da svaka mama koja sama čuva nemirnu decu izgleda isto kao ja. Dešava se da nemam vremena da jedem, pa ponekad zaspim premorena i gladna. To je moja “dijeta”, za sve koji žele da znaju recept. (smeh) Stariji sin je po naravi srčaniji, ima naglašeniji temperament i vodi glavnu reč. Mlađi je njime očaran i spreman da ga u svemu prati. Divna je beba, dobrica je po karakteru, a ja imam običaj da kažem da sam sebe čuva. Iako su potpuno različiti, a možda baš zbog toga, odlično se slažu. Videćemo kako će se stvari razvijati kad Tadija poraste. U Remsu imamo neki ustaljen ritam; Relja ide u vrtić, Tadija je kod kuće. Čim dođemo u Beograd krenemo u obilazak rodbine i prijatelja kojih se u međuvremenu uželimo. Stignem i da se odmorim jer su bake i deke uvek raspoložene da pričuvaju unuke.

Ovog leta Rajkovići će proslaviti tri godine braka i četiri godine veze.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 25. juna.

Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Slične Vesti