Hrabro dočekala napade i osudu: Ana Rajković dva meseca posle porođaja učinila ovo (foto)

Hrabro dočekala napade i osudu: Ana Rajković dva meseca posle porođaja učinila ovo (foto)

29/12/2020

0

Ana Rajković najnovijim fotkama napravila pometnju na "Instagramu"

Naš fudbalski reprezentativac i igrač francuskog „Remsa“ Predrag Rajković sa suprugom i sinovima već nekoliko dana uživa u sunčanom Dubaiju. U toplije krajeve su se ove zime zaputili, kako kaže njegova supruga Ana, zbog sinova Tadije i Relje.

- Ovde smo već četiri, pet dana i odlučili smo da dođemo zbog dece, jer ove godine nismo letovali onako kako smo želeli. Ja sam kao što vidite i izgorela, iako nije toliko vruće. Tokom dana je oko 27 stepeni, ali pošto non-stop pravimo kule od peska to se nije moglo izbeći – kazala je Ana Rajković u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji u koju se sa suprugom uključila telefonski s broda na kojem uživaju.

– More je hladno pa samo hrabri plivaju - dodala je odlično raspoložena Ana.

Pročitajte: Prva fotografija preslatkog mališana - Predrag i Ana Rajković dobili drugog sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana)

U te hrabre ne spada njen suprug, naš reprezentativac koji je odmah dobacio:

- Ja sam zimogrožljiv, za mene je voda hladna, ne ulazim.

Ana Rajković kazala je da njihovi mališani starosti dva i 17 meseci uživaju u letovanju, a na pitanje Boška i Aleksandre pomaže li Predrag oko dece, rekla je:

- Pomaže tokom dana, kada je tu, ali s obzirom na to da je najčešće zauzet treninzima i utakmicama, mama može sve! Tata spava i odmara se.

Pročitajte: Ana Rajković je manekenka i kad izlazi iz porodilišta! (foto)

printscreen youtube

Rajkovići će u Dubaiju uživati još dva – tri dana, a onda će Novu godinu dočekati u Remsu, dok će u Beograd moći da dođu tek u martu.

- Mnogo su mi sada naporna putovanja. Deca su mala, sve mnogo duže traje, moramo sve vreme da nosimo masku... Kada pomislim da nas sve to čeka za dva dana kada se budemo vraćali... Nisam srećna – rekla je nasmejana Ana, koja je najnovijom fotografijom napravila opšti haos na "Instagramu".

- Sad će krenuti ružni komentari mama koje nisu ni pre porođaja ovako dobro izgledale - napisala je Ana Rajković pored fotografije na kojoj je pokazala svoje izvajano telo samo dva meseca posle porođaja i dodala:

- A kamoli posle dva!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana)

Iako je očekivala da će mnoge pripadnice lepšeg pola krenuti da je osuđuju i govore kako to nije realno, ništa od toga se nije dogodilo. Pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo pljušte, a fanovi su oduševljeni kako ona izgleda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram @rajkovic__ana

Pročitajte još

Najnovije vesti