Zaljubljeni kao prvog dana: Jelisaveta Orašanin objavila fotografiju sa suprugom, za njih je danas poseban dan

Zaljubljeni kao prvog dana: Jelisaveta Orašanin objavila fotografiju sa suprugom, za njih je danas poseban dan

Autor: | 25/06/2021

0

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas slave četvrtu godišnjicu braka. Kako svoju intimu ne vole da eksponiraju, svaka zajednička fotografija na društvenim mrežama prava je poslastica za javnost. Poznata glumica podsetila se perioda kada su živeli u Los Anđelesu i kratko napisala „četvrta godišnjica“.

Kao kruna Jelisavetine i Miloševe ljubavi u februaru 2019. godine na svet je stigla ćerka Petra, a pre nepunih šest meseci i sin Bogdan.

Porodica Teodosić trenutno živi u Bolonji, gde Miloš nastupa za Košarkaški klub „Virtus“, dok je svaki slobodan trenutak rezervisan za dolazak u Beograd. Oni koji ih dobro poznaju reći će vam da su jedno u drugo zaljubljeni kao prvog dana.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin Miloš Teodosić presrećni, a sve zbog male Petre

‒ Miloš je insistirao da upozna Jelisavetu preko zajedničke prijateljice, dizajnerke, i njenog dečka koji živi u Rusiji ‒ izjavio je svojevremeno za „Puls“ dobro obavešten izvor i njihovo upoznavanje nazvao svojevrsnom prevarom.

‒ Drugarica je povela Jelisavetu u Moskvu, rekavši joj da tamo planira da slika haljine iz nove kolekcije i da joj je potrebna kao model. Tako je upoznala Miloša. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Za razliku od njegovih prethodnih devojaka, ona nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti