Neće meni niko da govori šta ću da radim u mojoj kući: Oglasila se svekrva Jelisavete Orašanin

Neće meni niko da govori šta ću da radim u mojoj kući: Oglasila se svekrva Jelisavete Orašanin

Autor: | 20/03/2024

0

Majka Miloša Teodosića se oglasila

Treći dan zaredom ne stišava se bura koja se u javnosti podigla povodom vesti da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

S obzirom na to da se supružnici još nisu oglasili tim povodom, ostavili su mogućnost za nova nagađanja o razlozima eventualnog rastanka.

Pročitajte: Posle prevare muža sa kojim ima dvoje dece... Teodosić objavio fotografiju sa Jelisavetom, komentari zastrašujući

Redakcija Kurira odlučila je da preuzme stvar u svoje ruke, pa je na dan Miloševog 37. rođendana pozvala njegovu baku Božidarku Tripković.

Ona je, kako su naveli, bila prijatna i ljubazna. Na pitanje šta misli o razvodu Jelisavete i Miloša, devedestogodišnja baka je odgovorila:

- Ja ništa ne znam.

Stefan Tomašević/ATAImages

 
 

Njena ćerka, a Miloševa majka Zorana, nije bila raspoložena za ćaskanje sa novinarima. Ostala je izričita u stavu da ne daje izjave, a na molbu da ne prekida vezu, poručila je:

- Neće meni niko da govori šta ću da radim u mojoj kući.

Instagram

 

Dok jedni tvrde da Jelisaveta i Miloš Teodosić već neko vreme ne žive pod istim krovom, drugi komentarišu da su ih oboje sreli ispred zgrade. Da li će se i u ovom slučaju pokazati da gde ima dima ima i vatre, ili je reč o nekoj neslanoj šali, sigurno ćemo saznati uskoro.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti