Posle prevare muža sa kojim ima dvoje dece... Teodosić objavio fotografiju sa Jelisavetom, komentari zastrašujući

Posle prevare muža sa kojim ima dvoje dece... Teodosić objavio fotografiju sa Jelisavetom, komentari zastrašujući

Autor: | 20/03/2024

1

Fotografija Teodosića i Jelisavete izazvala lavinu komentara

Vest o navodnom rastanku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića zatekla je javnost.

Stefan Tomašević/ATAImages

 

Kako prenose beogradski portali, košarkaš i glumica navodno već neko vreme ne živi pod istim krovom iako su nedavno viđeni zajedno na proslavi rođenja sina Miodraga Radonjića.

Osim toga, Miloš je juče slavio rođendan, a tim povodom oglasila se sestra Jelisavete Orašanin koja je zetu uputila srdačnu čestitku, što sugeriše da je ipak sve u najboljem redu. 

Pročitajte: Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin - Razlog je...

Jelisaveta i Miloš nisu se oglašavali po pitanju navodnog razvoda, ali su zato oni koji ih prate na društvenim mrežama i te kako glasni.

Naime, ispod stare fotografije koju je Teodosić objavio 2022. godine, na kojoj je zagrljen sa svojom suprugom, nižu se sveži komentari i nimalo lepe reči na račun Jelisavete Orašanin, okarakterisane u medijima kao glavnog krivca za krah braka.

 

 

„Kod Crnogorca ne bi ona poživela majci nakon prevare muža sa kojim ima dvoje dece, to bi joj bilo zadnje, trunula bi mlada”.

„Oženio glumicu jednako gore od k... plus ova imala scene se*sa sa onim, a glumio dasu ovo ono”, samo su neki od stravičnih komentara na račun Jelisavete Orašanin.

 

Komentari (1)

Loading
vidosava 09:22 22.03.2024
Odgovori

ŠONJA....oprostice ......namazane i ona. i sestra....a o prevari bruju Bg ....Carma je cudo ...vraca mu zbog Ognjenovicke ..,

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti