Čekali smo toliko dugo: Skupoceni verenički prsten Jelisavete Orašanin konačno uslikan (foto)

Čekali smo toliko dugo: Skupoceni verenički prsten Jelisavete Orašanin konačno uslikan (foto)

Autor: | 10/08/2021

0

Prsten Jelisavete Orašanin već četiri godine tema je o kojoj pripadnice lepšeg pola često raspravljaju. Od kada se 2017. godine verila i udala za Miloša Teodosića i otkako se u medijima pojavila informacija da verenički prsten Jelisavete Orašanin vredi pravo bogatstvo, svi su s nestrpljenjem iščekivali da ga glumica ponosno pokaže. Ali, to se nije dogodilo.

Poznati po tome da privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti i da svoju bajku sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom žive u prelepoj Italiji, Jelisaveta i Miloš detalje o najmilijima ne iznose u javnost. Tako je i infomacija da verenički prsten Jelisavete Orašanin košta od 10.000 do 45.000 evra ostao na nivou spekulacija. Činjenica je da ovaj komad nakita poseduje božanstveni kamen, za koji se pisalo da je dijamant od dva i po karata, ali javnost nije imala priliku da ga vidi.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otkriva tajnu dobrog izgleda - Deca su moji privatni treneri

Glumica je na fotografijama vešto uspevala da ga sakrije, ali je izgleda u poslednje vreme malo popustila u pravilima, pa je divan komad nakita konačno uslikan.

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tijana Vuković

Slične Vesti