Održana promocija knjige Ace Lukasa: Ja sam srećan čovek jer sam na vreme shvatio da...

Održana promocija knjige Ace Lukasa: Ja sam srećan čovek jer sam na vreme shvatio da...

Autor: | 23/06/2021

0

Promocija knjige Ace Lukasa - noć istine...

Aca Lukas sinoć je održao promociju, ali ne novog spota, ni novog albuma, već autobiografije „Ovo sam ja“. Prvi deo večeri nije se mnogo razlikovao od većine predstavljanja novih izdanja – malo je govorio Aca, malo Vanja Bulić, koji je potpisan kao urednik, malo Mirjana Bobić-Mojsilović, a odlomak iz knjige pročitao je Mima Karadžić. Kad su završene priče, popularni pevač prešao je na svoj teren i zapevao. Nizali su se hitovi Đorđa Balaševića, Dada Topića, Olivera Dragojevića, čak i jedna dečja pesma, ali nijedna njegova.

Pročitajte: Aca Lukas - Prva supruga bila mi je drugarica, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je htela da od mene napravi pudlicu

Ata Images

 

Već tokom večeri društvene mreže bile su prepune komentara, a analizirano je sve – od činjenice da je promocija bila u Pozorištu na Terazijama, preko iznetih stavova, do pitanja da li je naslov „Ovo sam ja“ adekvatan, odnosno da li će čitaoci na kraju poslednje stranice saznati istinu o Aci Lukasu. Oni, koji ga makar površno poznaju, sigurni su da je, pre svega, zadovoljan što je uspeo da podigne toliku prašinu. Sigurno je da je i na kritiku odavno naučio, toliko davno da je imao vremena da izvede zaključak kojim počinje prvo poglavlje: „Ja sam srećan čovek jer sam na vreme shvatio da je život teško sranje“.

Promocija knjige Ace Lukasa - Brojne poznate ličnosti podržale su folk pevača

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti