Aca Lukas ponovo iznenadio - O ovome će se pričati!

Aca Lukas ponovo iznenadio - O ovome će se pričati!

Autor: | 12/01/2021

0

Aca Lukas nedavno je na svom "Instagram" profilu, kroz samo pra fotografija otkrio da radi na novoj pesmi i spotu, koji bi uskoro trebalo da imaju svoju premijeru. Međutim, on se neće zaustaviti na tome. Za svoju publiku prirediće nešto što je bilo sve, samo ne očekivano! Film o životu Ace Lukasa uskoro će početi da se snima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Kako otkriva, pevač namerava da prvo napiše, a zatim i ekranizuje svoju biografiju.

- To nije klasična biografija sa podacima, već knjiga sa pričama. Radimo i seriju i film. Ja sigurno neću glumiti samoga sebe - kaže za "Svet" popularni muzičar.

Film o životu Ace Lukasa zasigurno će biti uzbudljiv, a on otkriva kog glumca vidi kao sebe na filmskom platnu.

- Biće to neki glumac, ali ne neko ko je poznat. Želim da to bude neko za koga će sutra na ulici reći: "Evo Ace Lukasa!".

- Serija će biti zasnovana na anegdotama, jedna anegdota, jedna epizoda, pošto je moj život pun komičnih i zanimljivih priča. Svakako da će i neke kolege učestvovati u filmu, ali videćemo kako ćemo to da napravimo - dodao je on.

Pročitajte: Aca Lukas nju ne može da zaboravi - I dalje je volim!

Iako je mnoge zanimalo da li će se u filmu naći i neke "pikantne" priče, koje su neretko bile na naslovnim stranama tabloida, Aca je ovako odgovorio:

- Ako mislite na tajne detalje koje bih eventualno mogao da otkrijem, možda. Još uvek ne znamo da li ćemo ići s neba pa u rebra ili će svaka podudarnost biti slučajna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti