Nesvakidašnja ljubavna priča Kristine Radenković: Oni su krivi za sudbonosni susret sa Nikolom

Nesvakidašnja ljubavna priča Kristine Radenković: Oni su krivi za sudbonosni susret sa Nikolom

Autor: | 15/06/2021

0

Kristina Radenković i Nikola Radojević uživaju u Atini, gde su obeležili dva važna datuma. Uz fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju pored rođendanske torte voditeljka je napisala: „Srećan 36. rođendan i srećna nam sedma godina“.

Iako nikada nisu stali pred matičara, Kristina i Nikola, koji se uspešno bavi advokaturom, imaju izuzetno lep i skladan odnos. Kruna njihove ljubavi, koja se 2014. godine rodila na prvi pogled, jesu ćerka Tara i sin Rogan.

Pročitajte: Obučeni kao Kristina Radenković bićete primećeni gde god da se pojavite (foto)

U medijima se nikada nisu pojavili u punom porodičnom sastavu, niti su dozvolili da javnost zaviri iza vrata porodičnog doma. Ipak, detalji njihovog upoznavanja, koji neodoljivo podsećaju na zaplet neke filmske romanse, nisu ostali nepoznati.

‒ Tog dana ranije sam završila čas francuskog jezika i izvela pse u šetnju. Jedan od njih bio je pušten sa povoca i na povratku kući potrčao je za mačkom, kada ga je udario automobil. Nikola, koji je tragao za svojim ljubimcem koga je izgubio prethodnog dana, naišao je baš u tom trenutku i pritrčao u pomoć. Tada uopšte nije trebalo da bude u Srbiji, a kamoli ispred moje zgrade, ali sudbina je umešala prste i nas dvoje smo se upoznali. Da je neko od nas dvoje samo minut ranije prošao tim putem, ne bismo se sreli. Volimo da se šalimo da su nas naši ljubimci spojili ‒ ispričala je svojevremeno Kristina za HELLO!.

Pročitajte: Kristina Radenković - Majčinstvo i karijera u paketu

Dan kasnije pozvala je Nikolu da vidi da li je pronašao svog pinča, usledio je odlazak na večeru i od tada se više nisu razdvajali.

Kristina Radenković i Nikola Radojević - Ljubav se dogodila na nesvakidašnji način

Da su u vezi, javnost je saznala zahvaljujući Kristininoj mami, koja je njihovu zajedničku sliku sa putovanja objavila na „Fejsbuku“.

‒ Kada sam je pitala zašto je to uradila, odgovorila je: „A zašto ne, pogledaj kako ste lepi“. U roku od 24 časa telefon mi se usijao od poziva ‒ pričala je voditeljka kviza „Slagalica“.

Pročitajte: Neopisive emocije - Kristina Radenković nije mogla da zadrži suze u emisiji

Činjenica da je Nikola mlađi pet godina nikada im nije predstavljala problem.

‒ Ne osećam tu razliku jer se, na prvom mestu, osećam nezrelo za svoje godine, dok je, sa druge strane, on zreliji i trezveniji u nekim postupcima i situacijama. Normalan je, pametan i stabilan. Mislim da je onaj odozgo rekao: „Više se nećete ovako sresti, daj da vas spojimo“. Jednostavno smo „kliknuli“ i kockice su se složile ‒ istakla je Kristina Radenković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti