Kristina Radenković presrećna: Sin Rogan proslavio 1. rođendan (foto)

Kristina Radenković presrećna: Sin Rogan proslavio 1. rođendan (foto)

Autor: | 23/11/2020

0

Sin Kristine Radenković proslavio je prvi rođendan, a ponosna mama pokazala je delić atmosfere sa zabave na kojoj se okupila porodica.

- I srećan nam prvi rođendan! Naša mala škorpija napunila je jednu godinu! Ali ni ovaj rođendan nije prošao bez reda smeha i suza! Nismo vas razočarali! Nebitno gde smo i s kim smo, rolerkoster emocija je neminovan!
Živ nam bio Rogane! I ne, ne znam šta je bio problem ovaj put, i ne nije nam proletela njegova prva godina što se vidi po torti - u svom stilu je duhovito napisala voditeljka i objavila set preslatkih fotografija.

Pročitajte: Voditeljka Kristina Radenković besna - Ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi!

Voditeljka popularnog kviza “Slagalica” pre tačno godinu dana na svet je donela drugo dete, sina Rogana, kome su ona i suprug Nikola Radojević dali nesvakidašnje ime.

- Ime smo odabrali još kada smo se zaljubili i kada smo tražili imena za decu. Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz Gorskog vijenca - rekla je posle porođaja Kristina, koja je otkrila da se bebi najviše obradovala njena ćerkica Tara.

Pročitajte: Čestitamo, voditeljka postala mama po drugi put: Sin Kristine Radenković dobio neobično ime

– Tara mnogo voli bebe. I ja sam u njenom uzrastu tražila od roditelja sestru, a kad sam je dobila, bila sam grozna prema njoj. Razlika će biti ista, skoro u dan, tri godine i devet meseci. Uvek saosećam sa starijom decom, jer znam kako je bilo meni. Skoro četiri godine bila sam centar sveta i onda je stigla beba, slatka kao šećer, koja je sve očarala. Moj mali ego to nije mogao da podnese, pa ne čudi što sam na svim slikama iz detinjstva, na kojima sam sa sestrom, tužna.

Bila sam u depresiji do 27. godine, tako da mi je sve prilično sveže. (smeh) Roditelji su me obožavali, ali i pored toga uvek se provlačila tema ko koga više voli i ko je na čijoj strani kad se nas dve posvađamo. A bogami smo se svađale, pa i tukle. Bilo je baš gadno. Uspostavile smo dobru komunikaciju tek kad smo odrasle, završile školu i prestale da živimo zajedno. (smeh) - iskreno je pred sam porođaj rekla Krstina Radenković za "HELLO!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram printscreen

Pročitajte još