Kristina Radenković Instagram profil - Majčinstvo i karijera u paketu

Kristina Radenković Instagram profil - Majčinstvo i karijera u paketu

Autor: | 15/01/2020

0

Kristina Radenković Instagram profil nam otkriva kako lepa voditeljka provodi dane. Po svemu sudeći, blagosloveno stanje joj izuzetno prija.

https://www.instagram.com/p/B9OVVeeALKZ/

Za mnoge dame trudnoća je period potpunog mirovanja. Međutim, ne i za mladu voditeljku! Ona koristi svaki trenutak da uživa u novim doživljajima. Hello vam otkriva kako Kristina Radenković provodi dane i zbog čega njene fotografije privlače veliku pažnju.

Kristina Radenković Instagram – Dinamičan život mlade voditeljke

Kristina Radenković Instagram koristi kako bi nam pokazala da svaki dan treba iskoristiti za nove avanture. Nedavno je posetila Rim, i objavila fotografiju iz ovog “večnog grada”. Nemoguće je ne primetiti osmeh na njenom licu i samopouzdanje koje prosto izbija iz nje. Verujemo da bi se mnogi rado menjali s njom, jer bajkoviti prizori iz njenog života u svima probude želju da se nađu na njenom mestu.

https://www.instagram.com/p/B-B9X0zg0Gd/

Nakon što se vratila sa zasluženog odmora, posvetila se renoviranju svog doma zajedno sa svojim partnerom, Nikolom Radojevićem. Pored ćerkice Tare, skoro su dobili i sina Rogana, te je sasvim razumljiva potreba mladog para da uživaju u potpunom komforu i porodičnoj idili. Ipak, nisu želeli da se sami bave ovim, nego su angažovali arhitektu.

https://www.instagram.com/p/B9yba4eAXgz/

S obzirom da je trebalo osmisliti mini igraonicu za njene mališane kao i preurediti kompletan prostor, jasno je da ovaj važan zadatak zahteva profesionalnu pomoć. Ipak, Kristina nije jedna od zahtevnih klijentkinja. Kako nam naš izvor otkriva, njena jedina želja je da se ispoštuju rokovi i da se njihove želje realizuju što pre. Što se tiče ukusa mlade voditeljke, kao i uvek, on je odmeren i bez suvišnih detalja.

Kristina Radenković Instagram – Porodica pre svega

Lepa voditeljka se ponovo našla u centru medijske pažnje nakon što je na svet donela sina Rogana. I dok je njegovo ime mnoge zabavilo i nasmejalo, presrećna Kristina je postala mama po drugi put, i to joj veoma prija.

https://www.instagram.com/p/B8Ml5GZg94X/

Kako je sama izjavila, više ne slavi svoj rođendan, jer je izgubio značaj koji je ranije imao. Kada je dobila dete, sve je postalo drugačije. Iako joj ovo nije prvo majčinstvo, definitivno je oplemenilo njen život. Iako mnogi ljudi roditeljstvo povezuju sa neprestanim stresom, ovo nije slučaj kod lepe voditeljke. Za nju je to sinonim za radost, veselje, povezanost i smisao. S obzirom da ih sada ima četvoro, njihova sreća je postala mnogo veča, kao što se i da primetiti na živopisnim fotografijama.

https://www.instagram.com/p/B6SVvG_gXUh/

Kristina ne krije koliko joj prija uloga mame i supruge, a osmeh ne silazi sa njenog lica. Pritom, ne možemo a da ne primetimo da je ostala u sjajnoj formi i da veoma lepo izgleda. Uopšte je ne brine mali višak kilograma koji je dobila, jer se i dalje oseća odlično u svojoj koži. Na kraju krajeva, to je i najvažnije.

Kristina nije jedina koja uživa u društvu novog člana porodice. Njena ćerka Tara je oduševljena bratom i poželela mu je toplu dobrodošlicu na ovaj svet. Mlada voditeljka se priseća kako je njoj bilo kada je dobila mlađu sestru, koja je, po pravilu dobila sve simpatije njihovih roditelja. I pored burnih svađa, koje su se često dramatično završavale, Kristina se nostalgično seća svog detinjstva. Takođe se nada se da će i njena deca imati priliku da uživaju u svemu što je njoj bilo pruženo.

Život porodice Radenković

Kao svi roditelji, Kristina i Nikola imaju dileme koje se tiču pravilnog odgajanja i vaspitanja dece. Svet se menja munjevitom brzinom, i danas nije nimalo lako biti uspešan roditelj. Ipak, ukoliko i sami potičemo iz normalnih porodica, ovo prestaje da bude nepremostiv izazov. Mlada voditeljka ističe kako je imala sreću da odrasta u upravo takvoj porodici, koja joj je i dan danas ogromna podrška.

https://www.instagram.com/p/B6usnHmA889/

Nema sumnje da će se mladi par snaći i ovog puta. Sa nestrpljenjem čekamo da nas lepa Kristina obraduje novim fotografijama na Instagramu!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Najnovije vesti