Posle Dženifer Lopez i Anđelina Džoli vratila se bivšem (foto)

Posle Dženifer Lopez i Anđelina Džoli vratila se bivšem (foto)

Autor: | 14/06/2021

0

Bivši suprug Anđeline Džoli ponovo je u njenom, ali i u fokusu svetske javnosti...

Sudski proces između Anđeline Džoli i Breda Pita konačno je priveden kraju, u njegovu korist, što znači da će se od sada oboje jednako starati o deci.

Slavnoj glumici nije se svideo ishod petogodišnje žestoke borbe. Smatra da je odluka nepravedna jer je ona ta koja je sve vreme uz decu, i revoltirana je što je sud odbio da sasluša maloletnu decu i čuje njihove želje u vezi sa starateljstvom.

Bred Pit nije jedini muškarac iz prošlosti koji se ovih dana vratio u život holivudske dive. Naime, Anđelina je pre neki dan uslikana kako sa flašom vina u ruci izlazi iz zgrade bivšeg supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera. Par je posle razvoda ostao u dobrim odnosima, što je i sama glumica više puta potvrdila.

Pročitajte: Potpuni obrt: Bred Pit konačno dobio starateljstvo nad decom, Anđelina se žali, Medoks odbija da nosi očevo prezime

Profimedia

 

Anđelina i Džon upoznali su se 1995. godine na snimanju filma „Hackers“, a već naredne jedno drugom izgovorili su sudbonosno „da“. Iako ludo zaljubljena, o čemu svedoči i legendarna majica koju je nosila, na kojoj je njenom krvlju bilo ispisano Milerovo ime, par je u braku izdržao jedva 18 meseci.

‒ Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji – izjavila je jednom prilikom Anđelina. Bivšem suprugu, što opravdava njene reči, poverila je ulogu u svom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“.

Bivši suprug Anđeline Džoli - Obnovljena mladalačka ljubav

Profimedia

 

Posle razvoda od Džonija Li Milera, Anđelina Džoli uplovila je u bračne vode sa Bilijem ‒ Bobom Tortonom, a zatim i sa Bredom Pitom. Miler je od 2008. do 2018. bio u braku sa glumicom Mišel Hiks sa kojom ima sina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin