Druga osoba: Lea Kiš objavila fotografiju iz mlađih dana, da li biste je prepoznali?

Druga osoba: Lea Kiš objavila fotografiju iz mlađih dana, da li biste je prepoznali?

Autor: | 03/06/2021

0

Fotografija Lee Kiš - osmeh kao najjače oružje

Karijeru je počela kada je imala samo 15 godina, na „Radio-Pančevu“, da bi sa 18 stigla na „Televiziju Beograd“. Još tada je znala da će novinarstvo postati njen životni poziv, iako je kasnije doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti iz oblasti medija i kulture.

Pročitajte:Jugoslavija ga je obožavala - Znate li ko je bio otac Lee Kiš?

Mirko Tabašević

 

Krajem osamdesetih Lea Kiš već je bila jedno od najpopularnijih i najlepših televizijskih lica. „Nedeljno popodne“, „Leto na Adi“ i „Da pitamo zajedno“ tek su neke od emisija kojima su njeno lepo lice i blagi, smireni glas bili zaštitni znak. Poznata voditeljka nakratko nas je vratila u to vreme zahvaljujući „Instagramu“ – objavila je naslovnu stranu nekad rado čitanog lista „Praktična žena“ iz juna 1989. Tada je imala tek 22 godine.

Fotografija Lee Kiš oduševila je sve njene pratioce

U međuvremenu svom prezimenu dodala je još jedno – Jokić, i postala majka. Promenila je imidž. Fotografijom nas je vratila u dane kada je imala tamnu kosu, a godinama je znamo kao plavušu. Drugačije se i oblačila, mada je prefinjeni stil koji neguje ostao isti. Iako je davno ušla u šestu deceniju života, po njenom licu to nikad ne biste zaključili, jer nema skoro nijednu boru. Tu je, naravno, i osmeh kao najjače oružje.

Instagram

 

Nego, da li ste je prepoznali?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin