Nika će sigurno biti ljuta: Jelena objavila stranicu ćerkinog dnevnika! Kakva snažna poruka!

Nika će sigurno biti ljuta: Jelena objavila stranicu ćerkinog dnevnika! Kakva snažna poruka!

Autor: | 29/05/2021

0

Ćerka Jelene Karleuše je prava mudrica

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića jedanaestogodišnja Nika svojim željama, i onim što je u životu zanima, izdvaja se od većine njenih vršnjaka. Za razliku od starije Atine, koja voli modu, krpice i sve što radi njihova mama, mlađa ćerka Jelene Karleuše zaljubljena je u fudbal i srećna je što polako ide stopama svog oca.

Pročitajte: Ćerka Jelene Karleuše veruje u svoje snove - Treniram fudbal da jednog dana budem kao moj idol - moj tata

Jelena je uvek isticala da je Nika od malih nogu bila posebno dete, da su je interesovali sport i nauka, da ima sve petice, kao i da nije preterano oduševljena kada mora da se slika za novine. A koliko je mudra i zrela za svoje godine, pokazuje i Karleušina poslednja objava na Instagramu. Ponosna mama uslikala je jednu od stranica Nikinog dnevnika, koja ju je posebno oduševila. 

"Samo da znate da niko nije savršen, pogotovo ljudi koji te ostavljaju i nikada ne bi isto dobro uradili tebi.... Život je takav...Svejedno će sve ovo proći i svi ćemo ići na raspust i na more. Da se malo opustimo od obaveza i muka", snažna je poruka koju je napisala neodoljiva Nika u svom dečjem dnevniku. 

Instagram

 

Verujemo da ćerki Jelene Karleuše nije baš prijatno što su njene mudre misli otiše u javnost, ali kada malo poraste shvatiće koliko su ovo snažne reči i koliko njeni roditelji imaju razloga da budu veoma ponosni na nju. 

Bravo, Nika! 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti