Sa Dedinja u još veći luksuz: Zavirite u novi stan Kristine Bekvalac, komšije su joj sve same zvezde (foto)

Sa Dedinja u još veći luksuz: Zavirite u novi stan Kristine Bekvalac, komšije su joj sve same zvezde (foto)

Autor: | 30/05/2021

2

Dom Kristine Bekvalac - oaza jednog kreativca

U luksuzni stambeni kompleks „West 65“ prošle godine stiglo je još jedno poznato ime ‒ Kristina Bekvalac, stilistkinja, dizajnerka, influenserka i mlađa sestra Nataše Bekvalac. U stan na prestižnoj lokaciji ušla je direktno sa Dedinja. Naime, sa suprugom Ivom i decom Petrom i Noom živela je u stanu pop zvezde u tom elitnom naselju, a kada je Nataša odlučila da se iz Novog Sada vrati u Beograd, rešili su da postanu „westovci“. Spisak komšija impresivan je poput samog mesta – Novak Đoković, Filip Krajinović, Marija Šerifović, Miloš Jojić, Saša Kovačević, Milica Pavlović...

Pročitajte: Ko je najstarija sestra Bekvalac: Natašu i Kristinu znate, ali Draganin bajkovit život najviše budi žensku ljubomoru

Vrhunski kvalitet, udobnost, najnovije građevinske tendencije, koncept prilagođen načinu života savremenog čoveka – sve što je potrebno jednoj porodici iz 21. veka. A u Kristinin ukus i stil ne treba sumnjati. Samo bacite pogled na enterijer stana, u koji nas s vremena na vreme uvede virtuelno, uz pomoć fotografija na društvenim mrežama. Prostor je pun svetlosti, koju osim prirodne sa druge strane prozora obezbeđuju i beli zidovi, a tu su slike i komadi nameštaja u bliskoj vezi sa modernom umetnošću.

Pročitajte: Kristina Bekvalac muku muči s pubertetom - Ćerki sam trenutno najomraženija osoba

Elegantno, praktično, suptilno, uz nagoveštaje da je ovo oaza jednog kreativca, ali i ostalih sa kojima deli životni prostor. Tako se, na primer, ćerka Petra sama pobrinula za svoj kutak.

‒ Moja „vesela tinejdžerka“ prvi put je izrazila želju da sama smisli kako će joj izgledati soba u novom stanu. Iako sam htela da joj pomognem, tačnije da i ja učestvujem, takođe je njena želja bila da se to ne desi. Moram priznati da sam jedva izdržala, budući da sam od onih mama koje vole da svuda guraju nos (smeh) – našalila se Kristina pored slike nasmejanog Noe i Petre koja uživa u svom kućica-krevetu.

Dom Kristine Bekvalac - Oaza jednog kreativca

Pošto sa „veselom tinejdžerkom“ i razigranim četvorogodišnjim dečakom Kristini nikad ne može da bude dosadno. Tako je pored jedne fotografije napisala: „Never home alone!“ (Nikad sama u kući.)

Komfor je prioritet, pa je ugledna dizajnerka svom hedonizmu prilagodila ne samo enterijer, već i garderobu koju nosi između svoja četiri zida:

‒ Da li vam je bitno kako izgledate kada ste kod kuće? Ja sam od onih koji tvrde da nije. Uhvatim prvo što mi padne pod ruku, samo da je udobno.

Na ovom virtuelnom putovanju videli smo da je jedna od omiljenih „check-in“ destinacija Kristine Bekvalac „Dome, slatki dome“. Potpuno nam je jasno zbog čega.

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Lena 00:01 06.06.2021
Odgovori

Kristina zaista ima ukusa. Lepe žene Bekvalac 🙂 Jedne od retkih koje su uvek bile prelepe. Istih smo godina, secam ih se od prvog pojavljivanja.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti