Mala škola stila: Kristina Bekvalac ponela vodeći trend za predstojeće proleće

Mala škola stila: Kristina Bekvalac ponela vodeći trend za predstojeće proleće

Autor: | 16/02/2021

0

Kada je Kristina Bekvalac u pitanju, jedno je sigurno, njeni stilski odabiri doslovno su nepogrešivi. Najmlađa sestra Bekvalac uspešna je stilistkinja, koja brine o svakom modnom izdanju Nataše Bekvalac, za koju modni stručnjaci tvrde da je gotovo uvek nepogrešivo odevena.

A da je stil Kristine Bekvalac istančan i neosporan, svedoče i nove fotografije na "Instagramu". Iako proleće još uvek nije stiglo, Kristina je svojom odevnom kombinacijom najavila ne jedan, već nekoliko vodećih trendova, koje će obeležiti sezonu pred nama.

Pročitajte: Kristina Bekvalac muku muči s pubertetom - Ćerki sam trenutno najomraženija osoba

 

 

U sivom odelu, širokog kroja, i jednostavnoj beloj majici, sa masivnim nakitom i glomaznim naočarima za sunce, Kristina Bekvalac izgleda doslovno kao milion dolara. Ovim outfitom stilistkinja je pokazala da će se "Tom boy" stil nositi i ovog proleća, a da će minimalizam koji će se preferirati u sklapanju odevnih kombinacija, razbijati masivnim i upečatljivim modnim asesoarima.

Pročitajte: Ljubavna priča Kristine Bekvalac dokaz je da bajke, ipak, postoje

 

 

Odevne kombinacije koje ističu žensku senzualnost zameniće one koje šalju poruku o ženskom uticaju. Baš takvu kombinaciju, Kristina je besprekorno iskombinovala i još jednom dokazala da modne trendove doslovno ima u malom prstu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin