Dok svi čekaju datum venčanja Anastasija iznenadila: Gotovo je, izvini (video)

Dok svi čekaju datum venčanja Anastasija iznenadila: Gotovo je, izvini (video)

Autor: | 25/05/2021

0

Nove pesme Anastasije Ražnatović - Pevačicin poklon publici za 23. rođendan

Anastasija Ražnatović danas slavi 23. rođendan. Iako je sigurno da su se i mama Ceca i dečko Đorđe Kuljić potrudili da nađu poklone koji će je obradovati, dva najzanimljivija je, ipak, sama spremila. To su pesme „Izvini“ i „Gotovo“, koje će izvesno oduševiti njenu publiku.

Pročitajte: Vreme je za promenu - Nova frizura Anastasije Ražnatović je tu! (foto)

Nemanja Novaković NN Media

 

 

Spot za pesmu „Izvini“ inspirisan je kultnim filmom „Niske strasti“, a „Gotovo“ je u tinejdžerskom duhu. Za razliku od pesme „Gotovo“, koja je snimljena još prošle godine, „Izvini“ je nastala pre nekoliko nedelja.

- Mislim da će se videti i osetiti koliko sam bila nadahnuta i dok sam snimala u studiju i kasnije, kada smo radili spotove. Nadam se da će se publici dopasti koliko i meni, a ja sam prezadovoljna – uz osmeh kaže slavljenica. Na pitanje u kojoj se pesmi više pronalazi odgovara:

Nove pesme Anastasije Ražnatović - Svaka devojka se može pronaći u nekom stihu

Nemanja Novaković NN Media

 
 

- Svaka devojka može da se prepozna u stihovima iz obe pesme, samo zavisi u kojim. Budući da se u „Gotovo“ radi o patološkoj vezi, a da je moja, srećom, vrlo normalna i stabilna, ne mogu da kažem da se u njoj baš pronalazim. Međutim, imajući u vidu da sam je ja napisala, sigurno je da sam umela da zamislim kako bih se ponašala da sam se našla u takvom odnosu. Što se tiče „Izvini“, najbliži su mi stihovi: „Ja jesam fina, al' do neke granice, a posle toga samo lete varnice“.

Ukoliko se, dok budete gledali spot „Gotovo“ upitate gde su nastali divni kadrovi, koje nismo imali priliku da vidimo do sada – odgovor je na Belom dvoru.

Poslušajte nove pesme Anastasije Ražnatović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti