Prva je počela da nastupa i gradi muzičku karijeru: Ovo je rođena sestra Aleksandre Radović, da li liče? (foto)

Prva je počela da nastupa i gradi muzičku karijeru: Ovo je rođena sestra Aleksandre Radović, da li liče? (foto)

Autor: | 22/05/2021

0

Sestra Aleksandre Radović pevačicina je ogromna podrška u životu 

Aleksandra Radović nikada nije volela da u intervjuima priča o onima koje najviše voli, pa većina ljudi ne zna da ima sestru, koja joj je pre nešto više od deset godina bila koleginica. Jelena je završila osnovnu i srednju muzičku školu, svira violinu, učestvovala je na nekoliko festivala, a na „Radijskom festivalu“ dobila je nagradu za najbolju interpretaciju. Iako su joj mnogi, koji su preslušali njene pesme „Miris dlanova“ i „Slučajni prolaznik“, upućivali komplimente, ispostavilo se da muzika nije posao u kome će graditi karijeru.

 

 

U Novom Sadu, gde i danas živi, završila je fakultet za fizičku kulturu, potom je krenula na postdiplomske studije, a na izborima 2012. godine bila je aktivna u jednoj grupi građana. Jelena se u međuvremenu udala, pa se sada preziva Basta.

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj - Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović 

- Ova krofnica sa desne strane oduvek je trčala za mnom i zvala me “dojo”. Shvatila sam ozbiljno tu ulogu “mamike” i trudila se da je čuvam i pazim. Evo je danas... lepotica, majka tri prekrasna sina, lavica i borac. Uvek ću biti njeno rame, za šta god... jer sestre su tu za zauvek. Srećan ti rođendan, bebana – napisala je Aleksandra jednom prilikom na „Instagramu“ uz fotografiju iz porodičnog albuma.

 

 

Sestra Aleksandre Radović prva je počela da nastupa 

Svojevremeno, sećajući se studentskih dana, Aleksandra je otkrila da je Jelena počela da nastupa pre nje. Tada je jedna od naših najcenjenijih pevačica ispričala:

‒ Već nа Muzičkoj аkаdemiji počelа sаm dа se bаvim pevаnjem, više iz hobijа, sа kolegаmа iz grupe. Tаdа se već osećаlа krizа i roditelji su imаli mаle plаte, tаko dа smo sestrа i jа morаle dа nаđemo neki posаo, da bismo im olаkšаle i nаstаvile studije. Nisu mogli dа nаm plаćаju stаn, а kаmoli troškove fаkultetа. Mojа sestrа Jelenа je tаdа već pevаlа, pа sаm i jа počelа nа njen nаgovor. Pokаzivаlа mi je kаko se pevа u zаbаvnoj muzici. Tаko smo nаs dve počele dа rаdimo, mаlo-pomаlo…

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti