Čarobno: Srce Aleksandre Radović prepuno ljubavi, dečak je doneo toliko radosti

Čarobno: Srce Aleksandre Radović prepuno ljubavi, dečak je doneo toliko radosti

Autor: | 02/09/2022

0

Sreća Aleksandre Radović sa dolaskom septembra nema granicu. Poznato je da pevačica privatni život vešto čuva od medija i ne voli da mnogo priča o najmilijima koji su joj sve u životu. Ipak, kada emocije nadjačaju telo i kada poželi celom svetu da kaže koliko je srećna, na Aleksandrinom profilu na Instagramu osvane poneka fotografija, baš kao i ova sa rođenom sestrom Jelenom.

Pročitajte: Godine čine svoje - Lice Aleksandre Radović svi gledaju, more i plaža ne trpe šminku (foto)

Instagram

 

"Juče smo proslavili i ispratili i našeg Lazara, đaka prvaka (ljubi ga tetka). Neka nam je svima srećan početak nove školske godine! Da nam, uz Božju pomoć, deca izrastu u dobre i čestite ljude (što je najveća, najvažnija i najteža škola).

Da budu vredni i posvećeni svom obrazovanju i sticanju znanja koje će moći jednog dana da iskoriste i budu na ponos i nama roditeljima, a i na pomoć i korist svojoj zemlji i narodu. Velika je odgovornost svakog učitelja, nastavnika, profesora posaditi ljubav i znanje u dečja srca… Srećno svima!", napisala je vidno uzbuđena Aleksandra čiju sestru Jelenu Bastu javnost nema priliku često da vidi.

Pročitajte: Sreća Aleksandre Radović je ogromna, titula najboljeg pevača je njena

Instagram

 

Jelena se, inače, pre deset godina takođe bavila pevanjem. Završila osnovnu i srednju muzičku školu, svira violinu, učestvovala je na nekoliko festivala, a na „Radijskom festivalu“ dobila je nagradu za najbolju interpretaciju. Iako su joj mnogi, koji su preslušali njene pesme „Miris dlanova“ i „Slučajni prolaznik“, upućivali komplimente, ispostavilo se da muzika nije posao u kome će graditi karijeru.

U Novom Sadu, gde i danas živi, završila je fakultet za fizičku kulturu, potom je krenula na postdiplomske studije, a na izborima 2012. godine bila je aktivna u jednoj grupi građana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti