Razočarala si, više ga ne poznaješ, zašto ćutiš: Ana Ivanović na žestokom udaru Novakovih fanova

Razočarala si, više ga ne poznaješ, zašto ćutiš: Ana Ivanović na žestokom udaru Novakovih fanova

Autor: | 15/01/2022

3

Anu Ivanović napali fanovi Novaka Đokovića

Novak Đoković je glavna sportska tema ovih dana, ne samo u našoj zemlji, već širom planete. Njegove kolege nisu se previše mešale u priču, mudro ćute i spremaju se za grend-slem u Australiji, koji počinje u ponedeljak. Javili su se tek poneki, mada je, ruku na srce, malo tenisera iz aktuelne postavke koji su mu pružili podršku. Kad iz takmičenja eliminišete najboljeg pre nego što borbe uopšte počnu, sve je mnogo lakše, zar ne?

Pročitajte: Kraj saslušanja, drama se nastavlja - Deportacija, pritvor, zabrana ulaska u zemlju, sve opcije i dalje su u igri

Getty Images

 

Nisu se preterano oglašavali ni Novakovi saigrači iz reprezentacije, što je mnogima čudno. Nema ni Jelene Janković, ali, iz nekog razloga, njegovim fanovima u Srbiji najveći trn u oku je – Ana Ivanović. Iako su njih dvoje igrali zajedno i družili se na početku karijere, ta bliskost je iz nekog razloga nestala. Ana se već godinama ne bavi tenisom, posvetila se porodici i nekim drugim važnim stvarima. Ipak, pojedini smatraju da je „problem“ to što u ovim trenucima ne komentariše ništa u vezi sa slučajem Đoković, iako apsolutno nije dužna da to radi.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Getty images

 

Mnogi i dalje ne mogu da joj oproste što se nije udala za Srbina, pa na društvenim mrežama ostavljaju uvredljive poruke koje bi mogle da se okarakterišu kao govor mržnje. To je posebno došlo do izražaja juče, kada je objavila fotografiju kako čita knhjigu u svom domu. Ispod posta su se ređali negativni komentari na srpskom jeziku, a među prozivkama se našlo i pitanje da li joj možda suprug Bastijan nije dozvolio da podrži Novaka. Srećom, bilo je i razumnih reakcija, poput onih da ne moraju svi javno da istupaju i iznose svoje mišljenje, niti da se slažu sa Novakovim postupcima. Uostalom, ni mnogi aktivni, a jednako slavni srpski sportisti nisu baš ništa rekli na ovu temu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentari (3)

Loading
Mirjana 11:49 16.01.2022
Odgovori

Pa neka je bude sram. Zajedno su slavili svoje slave i bili dobri drugari. Prodala je veru za veceru. Po meni, uvek je bila nebitna teniserka. Slucajno osvojila jedan Grand slam i to je sve. Nemica od glave do velikih stopala.

Beli 11:42 21.01.2022
Odgovori

Nije Ana Ivanovic zatajila zato sto se ne oglasava, vec smo mi otisli u k.... .Puna mi je glava Noletovih dusebriznika. Covek u**** motku, ukaljao blistavu karijeru I treba da ga branim.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti