Nataša Ninković iznenadila transformacijom: Slavna glumica postala plavuša (foto)

Nataša Ninković iznenadila transformacijom: Slavna glumica postala plavuša (foto)

Autor: | 19/05/2021

1

Transformacija Nataše Ninković koju niko nije očekivao

Kafana „Složna braća“ ponovo radi, vest je koja je obradovala ljubitelje kultne serije iz devedesetih, čije replike se i danas citiraju. Autori novog serijala obećavaju prepoznatljiv humor, ali sudeći po dostupnim fotografijama glumci nisu u prepoznatljivom izdanju.

Pročitajte: Nataša Ninković otvorila porodični album i raznežila fotografijom sinova

ETM produkcija promo

 

Transformacija Nataše Ninković sve je iznenadila. Jedna od najlepših žena Srbije za potrebe snimanja postala je plavuša. Ulozi se, kako je otkrila gostujući u emisiji „Među nama“, neizmerno obradovala.

‒ Partner mi je Ljuba Savanović, divni kolega iz Banjaluke. Igramo dvoje ljudi iz zapadne Hercegovine, tačnije iz Mostara, koji žive na tromeđi. Moj lik je „žena zmaj“, prodaje sve i svašta, od deterdženta do fudbalera. Zanimljivo je da ću biti plavuša, urađena mi je divna perika.

Pročitajte: Nataša Ninković progovorila o velikoj patnji - Dve godine sam se kod psihologa pripremala za to

ETM produkcija promo

 

Nele mi je, kada me je pozvao da mi ponudi ulogu, rekao: „Čuo sam kad si u jednom intervjuu rekla da si se uželela lepe komedije. Evo ti prilike.“ Stvarno sam mu zahvalna. Odlična je ekipa glumaca. Režira Milorad Milinković, po scenariju koji je napisao Nele Karajlić, sa svojim sinom Srđanom ‒ kaže Nataša.

„Složna braća – The Nekst Đeneration“ idejno se oslanja na prethodnu verziju, ali ima nove likove i novu dramaturgiju. Osim Nataše Ninković, glavne uloge igraju: Rale Milenković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Nikola Pejaković, Ljubiša Savanović, Marko Gvero, Mima Karadžić, dr Nele Karajlić...

Naredna dva meseca snimaće se u studiju u Šimanovcima, Lipovičkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda. U planu je da nove epizode pred gledaoce stignu već na jesen.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin