Nataša Ninković: Siromaštvo donosi nesreću zbog toga kako utiče na mozak

Nataša Ninković: Siromaštvo donosi nesreću zbog toga kako utiče na mozak

Autor: | 22/02/2020

0

Nataša Ninković otkriva šta je nju istinska sreća

Glumica Nataša Ninković svojim talentom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odigrala je mnogo maestralnih uloga, a  za najnoviji  film " Ajvar" u kome igra glavnu ulogu, nagrađena je Zlatnom mimozom. Da za nju sreća nije materijalno bogatsvo, pokazala je kada zbog supruga odbila ulogu u filmu koji je mogao da joj bude ulaznica za Holivud. Nataša je u jednom intervjuu otkrila da je odbila Olivera Stouna upravo zbog Nenada Šarenca za kog je udata već 22 godine.

Nisam osoba koja mnogo ćuti, ali s godinama dođe neka mudrost i naučiš da ne moraš uvek da budeš u pravu. Nekad je bolje oćutati i prihvatiti, jer ne možeš da ih promeniš. Ovo sve važi kada ima ljubavi, ali kada ona nestane

Nataša Ninković: Prijaju mi uloge žena koje imaju zrelost i punoću

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана 30. Сеп 2017. у 2:59 PDT


– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi... Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” – rekla je za "Blic" Nataša koja sa Nenadom ima blizance Luku i Matiju.

Nataša Ninković veruje u sudbinu: Znam da je zapisano kraj koga ćeš ostariti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана 25. Сеп 2018. у 3:39 PDT

Nataša ne skriva da joj je porodica najveća sreća, ali ističe i da materijalno siromaštvo donosi nesreću,  i to zbog uticaja koji ima na mozak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adria Film (@adriafilm) дана 8. Феб 2020. у 1:06 PST

Nataša Ninković o estetskoj hirurgiji među mladima: Neke devojke kao da su izašle iz devedesetih

– Bogatstvo duše i duhovnost uopšte je istinska sreća. Bez toga čovek je ništa, bez obzira na materijalne vrednosti. To možda zvuči banalno u svetu u kome živimo, ali ja to zaista mislim. Siromaštvo donosi nesreću, u svakom smislu, i nije problem šta radi stomaku već mozgu. Nikakvi novci ti ne mogu pomoći da nađeš smisao i mir, ukoliko nemaš duhovnosti. Međutim, i sirotinja je teška i nosi nesreću sa sobom, pogotovo danas, gde su pravila surova. Tako da je sredina verovatno jedna od solucija. Nema recepta, ali trebalo bi da se trudimo da budemo bolji, pa iako izostane nagrada, znamo da smo barem pokušali – rekla je Nataša Ninković za crnogorsku "Graciju".

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti