Nataša Ninković otvorila porodični album i raznežila fotografijom sinova

Nataša Ninković otvorila porodični album i raznežila fotografijom sinova

Autor: | 13/05/2021

0

Sinovi Nataše Ninković – ponos slavne glumice

Zvezda domaćeg glumišta Nataša Ninković u većini intervjua koje je dala tokom karijere nastojala je da fokus razgovora bude na ulogama i njenom odnosu prema profesiji kojom se bavi već dve i po decenije. Detalje iz privatnog života, koji deli sa suprugom Nenadom Šarencem i sinovima Matijom i Lukom, otkrivala je dozirano, „na kašičicu“.

Pročitajte: Nataša Ninković osvojila "Zlatnu mimozu" za ulogu u filmu "Ajvar"

Na Natašinom „Instagram“ profilu tek ponekad zaluta pokoja slika iz porodičnog albuma, pa ne čudi što su se njeni pratioci raznežili kada je nedavno objavila fotografiju nastalu pre dvadeset godina, u vreme kada su njeni dečaci bili bebe.

Pročitajte: Nataša Ninković - Siromaštvo donosi nesreću zbog toga kako utiče na mozak

Instagram

 

Blizanci Matija i Luka u međuvremenu su stasali u zgodne momke, a oni koji ih poznaju kažu da su izgled i lepotu nasledili od majke. Nikada se nisu eksponirali u javnom životu, a nakon punoletstva odlučili su da se presele u Ameriku, gde su nastavili školovanje.

‒ Dve godine sam se kod psihologa pripremala za njihov odlazak. Sada mi je lakše jer Matija, zbog ove situacije, pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo sa nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško ‒ poverila se Nataša Ninković Vesni Dedić, gostujući uoči Nove godine u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Sinovi su joj, pričala je pre koju godinu, uvek davali podršku u poslu kojim se bavi:

‒ Dolaze na premijere i dosta kapiraju stvari. Veoma su dobri gledaoci. Uvek ih slušam i cenim šta kažu, baš su tačni, umeju da vide i stav im je vrlo izražen. Kad su bili manji, nije im bilo jasno zašto sam neke scenarije odbijala, jer su se njima sviđali, a onda bi mi posle nekog vremena potvrdili da su razumeli zašto nisam htela da učestvujem u tome. Drago mi je zbog toga, razmišljaju potpuno drugačije i vrlo su zreli za svoje godine.

Pročitajte: Sinovi Nataše Ninković na studijama u Americi - Dve godine sam se kod psihologa pripremala za to

U vreme dok su pohađali gimnaziju njihova majka je, imajući u vidu interesovanje sinova, smatrala da će studirati prirodne nauke ili ekonomiju, možda i matematiku. Od stava koji je tada zastupala ne odstupa ni danas:

‒ Šta god da izaberu, neka to bude nešto što ih zanima, jer je to ogroman preduslov za srećan i ispunjen život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još