Novi početak Elene Karić: Neočekivan izbor iznenadio je mnoge

Novi početak Elene Karić: Neočekivan izbor iznenadio je mnoge

Autor: | 26/01/2021

1

Elena i Jugoslav Karić postali su jedan od najtraženijih parova u domaćim medijima. O njihovom razvodu sve češće se piše, a njih dvoje odbijaju da kažu bilo šta na temu svog odnosa.

Ipak, porodični dom na Kosmaju u kome su sa svojim sinovima provodili mnogo vremena, Elena je prodala Jeleni Đoković. A sada je spremna za nove početke. 

Pročitajte: Nova vlasnica prelepe vile na Kosmaju - Jelena Đoković?

Na svom "Instagramu" Elena je objavila da je postala vlasnica novog zemljišnnog poseda, koji u svom sastavu ima i šumu u kojoj ona već uživa.

- Počastvovana sam što sam vlasnica ovog magičnog parčeta zemlje. Novi dom, novi počeci - napisala je ona na svom "Instagram" storiju.

Pročitajte: Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost - Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Instagram stori printscreen @elenakaraman.essenceofliving

 

 

Novi dom Elena će sagraditi prema svojim nacrtima, a sve će biti uređeno baš prema njenoj meri i meri njene porodice. Novi početak možda će značiti šansu za oporavak braka, a možda je došlo vreme da dizajnerka enterijera, koja je sa svog "Instagrama" nedavno uklonila prezime Karić, otpočne svoj potpuno novi život - vreme će pokazati.

Komentari (1)

Loading
jelena vlahović 16:22 11.02.2021
Odgovori

ELENA MI JE NAJLJEPŠA I NAJPAMETNIJA ŽENA NA OVIM PROSTORIMA...JEDNOM SAM U BGD UPOZNALA I NJENOG BIVŠEG MUŽA ANDRIJU-NEGDJE 2000-TE GODINE, BILA SAM TRUDNA, NEKIH 19 GODINA. NE ZNAM, ELENA MI JE UZOR, MOTIVACIJA IAKO JE NE POZNAM.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti