„Tatina ćerka, nema promašaja“: Prvi put posle Đoletove smrti oglasila se Beba Balašević i sve zaintrigirala

„Tatina ćerka, nema promašaja“: Prvi put posle Đoletove smrti oglasila se Beba Balašević i sve zaintrigirala

13/05/2021

3

Beba Balašević - “Bar nešto da nas malo uteši...”

„'Gospon Tamburaši' i gospoja Beba Balašević nešto ozbiljno petljaju...“ Objava koju je mlađa ćerka Panonskog mornara postavila dan posle njegovog rođendana zaintrigirala je njene pratioce na društvenim mrežama.

Pročitajte: Noć koja je Oliveri Balašević promenila život

Facebook

 

Šta to lepo sprema Jelena Balašević, koja se sada prvi put oglasila posle očeve smrti? Fotografiju je juče na svojoj stranici na „Fejsbuku“ objavio poznati tamburaški orkestar iz Novog Sada „Gospon Tamburaši“, koji je često pratio Đorđa Balaševića na koncertima. Ovog puta zasvirali su sa Bebom, pa narednih dana treba očekivati lepe muzičke vesti iz porodične manufakture „Balbelo“.

Beba Balašević - Nastavlja tamo gde je Đole stao...

Petar Đorđević

 
 

„Tatina ćerka, nema promašaja!“, „Neko to odgore vidi sve“, „Dok je nama nas“, „Bar nešto da nas malo uteši“, tek su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije. Nova pesma u Đoletovu čast? Saznaćemo uskoro.

Komentari (3)

Loading
Dušica 15:55 15.05.2021
Odgovori

Dragi mojinBalaševići. Vaš tata je toliko bio voljen od cele bivše Jugoslavije. Želim ti sreću da budeš ko tata Đole❤️❤️❤️☘️☘️☘️

Patak 12:18 19.05.2021
Odgovori

Oće li ga ostaviti na miru više? Bavi se ti svojim poslom, a genija ostavi da počiva mirno. Niko mu nije ni do kolena. Nemojte se grebati o njegovu slavu. Dobićeš nešto pregleda, tapšanja po ramenu i... gotovo.

Snežana Ilić Petar Đorđević

Slične Vesti