Za hrabre i bogate: Dragana Mirković u Dubaiju dočekana kao kraljica, sin i ćerka je odveli na večeru u oblacima (foto)

Za hrabre i bogate: Dragana Mirković u Dubaiju dočekana kao kraljica, sin i ćerka je odveli na večeru u oblacima (foto)

Autor: | 12/05/2021

3

Letovanje Dragane Mirković - odmor iz snova na kojem bi joj mnogi pozavideli...

Gde je Dragana Mirković tu je i luksuz sa bar pet zvezdica. Prvo smo videli fotografije iz aviona na kakvom bi pozavideo i američki predsednik, a onda nam je folk zvezda otkrila da je njime doputovala u Dubai, na odmor iz snova.

Pročitajte: Povratak u detinjstvo - Dragana Mirković pokazala nestvarni vrt u Beču

Luka Šarac

 

 

 

U elitnom hotelu „Kempinski“, rizortu u stilu palate na veštačkom ostrvu Palm Džumeira, dočekali su je kao kraljicu. Apartman sa pogledom na lagunu bio je ukrašen buketima najlepših ruža, a dobila je i mali kofer sa ekskluzivnim slatkišima. Potom je na „Instagram“ stigla i fotografija iz hola raskošnog kompleksa koji oduzima dah. Bajka iz hiljadu i jedne noći.

Kempinski promo

 

Hotel ima dugačku peščanu plažu, ali i bazene okružene visokim palmama, pa je pevačica odmah rešila da se malo opusti i osveži posle dugog puta. Tu su joj, između ostalog, na raspolaganju osvežavajući kokteli i savršen pogled na metropolu.

Letovanje Dragane Mirković - Luksuz sa pet zvezdica

Na egzotičnoj destinaciji Dragana nije sama. Društvo joj pravi suprug Toni Bijelić. Tu su i njihova deca. Marko i Manuela priredili su roditeljima iznenađenje za pamćenje – odveli su ih na večeru u oblacima. Reč je o mini-restoranu koji visi na dizalici 50 metara iznad tla, “Dinner in the Sky”, za koji je potreban poseban “pasoš”. Jer, dok sedite za trpezom noge vam vise u vazduhu, i ne možete da se pomerite dok se večera na završi.

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Miodrag 22:06 12.05.2021
Odgovori

Ma da,u Dubajiu se ubise slusajuci D.Mirkovic.Samo nju pustaju u hotelu da slusaju svi gosti.Mislim da nisu imali eksluzivnijeg gosta.

Susana 12:23 13.05.2021
Odgovori

Ljubomora je cudo! Zena je sebi mogla da priusti da ide u Dubai i sta su uopste potrebni ovi negativni komentari. Ima i moze joj se i ne mora niko da je slusa pevala ili ne, ona je KRALJICA a zlobnici neka grickaju nokte kod kuce 🙂

Sladja 18:44 14.05.2021
Odgovori

Pa kako da ne , slušaju i te kako Kroz šljivike i livade 🤣🤣🤣

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti