U domu Dragane Mirković danas je veliki dan: Suprugu priredila posebno iznenađenje (foto)

U domu Dragane Mirković danas je veliki dan: Suprugu priredila posebno iznenađenje (foto)

Autor: | 29/12/2020

0

U domu Dragane Mirković danas je poseban dan. Njena najveća ljubav, suprug, Toni Bijelić slavi rođendan. Ovim povodom, Dragana je sve u domu pripremila za malu proslavu u skladu sa propisanim merama usled pandemije korona virusa.

Suprugu je pevačica naručila i posebnu tortu ukrašenu dolarima i šeširom, na kojoj piše "Don Toni". Ovo rođendansko iznenađenje Dragana je podelila na svom "Instagram" storiju uz posebnu poruku za supruga.

- Srećan ti rođendan ljubavi - napisala je ona.

Pročitajte: Dragana Mirković i Toni Bijelić u čast sina Marka upriličili su spektakularno slavlje u Beču

Toni Bijelić i Dragana Mirković u braku su već dve decenije, a svoju ljubav krunisali su sinom Markom i ćerkom Manuelom, koji su centar njihovog sveta.

O njihovoj ljubavi posvedočila je i žena koja je bila zaposlena u njihovoj vili.

– Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih - isoričala je ona jednom prilikom za "Alo".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Toni Bijelić nesumnjivo je srećan čovek, koga Dragana svakodnevno obasipa ljubavlju i pažnjom, čemu svedoč i i rođendansko iznenađenje, kojim ga je oduševila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram