Monika Beluči stiže u Čortanovce: Filmska diva ove godine letuje kod Slobode i Vojina

Monika Beluči stiže u Čortanovce: Filmska diva ove godine letuje kod Slobode i Vojina

Autor: | 11/05/2021

0

Sloboda Mićalović i Monika Beluči – odmor u živopisnom Sremu

Srbi obožavaju Moniku Beluči, ali i italijanska „femme fatale“ bezbroj puta je dokazala da voli njih. Prema informaciji koju su danas preneli ovdašnji mediji, lepa glumica uskoro će ponovo posetiti našu zemlju, ovog puta jedno lepo mesto u Sremu, Čortanovce na Dunavu. Kako se navodi, tamo će biti gošća Slobode Mićalović.

Pročitajte: Ćerka Monike Beluči je savršena, da li je svu lepotu nasledila od majke?

Profimedia

 

Monika je prvi put boravila u Srbiji početkom 2013. godine, kada je bila zvezda festivala „Kustendorf“. Tada se već znalo da će igrati u filmu „Na Mlečnom putu“, u režiji Emira Kusturice. Sećamo se da je u tih nekoliko dana pored Drvengrada obišla i Andrićgrad, i da je uživala na skijanju po obližnjim planinama. Nekoliko meseci kasnije došla je da malo duže ostane, kako bi snimila film. Toliko joj se dopalo mesto gde se odvijala radnja da su joj se u jednom trenutku pridružile i ćerke Deva i Leoni. Osoblje hotela u Trebinju otkrilo je da se ponašala savršeno normalno, bila je izuzetno prijatna i uz osmeh komunicirala sa svima.

Pročitajte: Sloboda Mićalović je glavna tema medija u regionu, zavide joj svetske lepotice

Dok je snimala „Mlečni put“, u kome je, inače, sve vreme pričala srpski, i to izuzetno dobro, upoznala se sa Slobodom Mićalović, sa kojom je od tada u stalnom kontaktu. Dokaz je i „Instagram“, gde jedna drugoj često lajkuju fotografije i komentarišu objave. Svojevremeno su zajedno prošetale crvenim tepihom na „Kanskom festivalu“, a italijanska filmska diva nikad nije štedela komplimente na račun mlađe koleginice. Videle su se kasnije i u Beogradu, na otvaranju „FEST-a“. Dakle, nema sumnje da se lepoj Moniki ovi krajevi mnogo dopadaju i da bi im se rado vratila.

Sloboda MIćalović i Monika Beluči - Prijateljstvo koje odoleva kilometrima

U živopisnim Čortanovcima, poznatim, između ostalog, po tvrđavi iz 1930. godine i međunarodnom „Šekspir festivalu“, Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković imaju vikendicu. Mir, cvrkut ptica, pogled na Dunav... Idealno mesto za zvezde kao što je Monika, koje vole da provode odmor u prirodi i tišini, daleko od gužve.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin