Sloboda Mićalović je glavna tema medija u regionu, zavide joj svetske lepotice

Sloboda Mićalović je glavna tema medija u regionu, zavide joj svetske lepotice

Autor: | 31/03/2021

1

Lepota Slobode Mićalović je glavni epitet koji se pored nepresušnog talenta uvek vezuje za glumicu. Iako već godinama važi za jednu od naših najlepših žena, sada je zvanično i dobila ovu titulu.

Pročitajte: Danas je najsrećniji dan u životu Slobode Mićalović

Glumica gde god da se pojavi pleni širokim osmehom i harizmom, a prirodan izgled i lepota je nešto što ljudi najpre primete kod Slobode. Neretko je svetski mediji upoređuju sa Monikom Beluči, sa kojom naša glumica gaji prijateljske odnose. 

Jučerašnji dan za Mićalovićevu bio je poseban. Naime, supruga Vojina Ćetkovića dobila je prestižnu nagradu američkog portala "Beautiful Women Pedia".

Pročitajte: Lepota Slobode Mićalović svima je dobro poznata, ali koja je sestra najlepša?(foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doza Nauke (@doza_nauke)

Proglašena je za najlepšu prirodnu glumicu i ženu na svetu.Portal često pravi izbor najlepših, a ovoga puta, Sloboda je zauzela sam vrh liste. Pored Slobode, na ovoj listi našle su se: Biljana Tipsarević, Nataša Bekvalac, Sofija Milošević i mnoge druge.

 

Komentari (1)

Loading
Гага 15:01 31.03.2021
Odgovori

Jao,šta ste zapeli s tom lepotom?!Potpuno nebitno...ako se uzme u obzir da je to trenutno i da treba održati.Nažalost,ova žena krije drugu stranu (koja nije uopšte slatka),tako da za par godina od iste neće biti ni l od lepote.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti