Iznenada i bez najave: Nikola Đuričko posle dve godine došao u Beograd, a ovo je razlog (foto)

Iznenada i bez najave: Nikola Đuričko posle dve godine došao u Beograd, a ovo je razlog (foto)

Autor: | 10/05/2021

2

Povratak Nikole Đurička u Beograd svi su dočekali sa oduševljenjem...

Nikola Đuričko vratio se iz Amerike“, proneo se glas Beogradom proteklog vikenda. Poznati glumac u rodni grad doputovao je iznenada i bez najave, ali ne za stalno, već na svega nekoliko dana. Povod za njegov dolazak bila je premijera filma „Živ čovek“, u okviru 49. „FEST-a“, u kome tumači glavnu ulogu. Da ga se ovdašnja publika zaželela potvrđuje i veliki aplauz kojim je pozdravljen njegov izlazak na scenu, posle odjavne špice.

Pročitajte: Amerika kao novi dom - Nikola Đuričko sa porodicom napustio Srbiju

Boško Karanović

 

 

Film reditelja Olega Novkovića snimljen je pre nego što se Nikola, krajem 2019. godine, sa suprugom i decom preselio u Los Anđeles, gde je uspešno nastavio da se bavi svojim poslom. Do sada je zaigrao u dve popularne serije „For All Mankind“ i „Stranger Things“, a kako njegov talenat i harizma nisu ostali neprimećeni nema sumnje da mu se smeše i novi projekti.

Pročitajte: Nikola Đuričko o odlasku iz Srbije - Bile prave ili krive, ovo su jedine godine koje imaš, nema nazad

Iako je, pre odlaska u Ameriku, važio za jednog od najangažovanijih glumaca svoje generacije, uloga beogradskog rokera i nekadašnjeg člana kultnog benda „Sinovi“ Igora Đelića Đele najveća je u njegovoj dosadašnjoj filmskoj karijeri. Njegov junak, u srednjim godinama, odlučuje da promeni život i počne sve iz početka, a možda ispravi i neke greške iz prošlosti.

Povratak Nikole Đurička - Ovacije za novi film

Boško Karanović

 

Da li će Igor Đelić uspeti da realizuje svoje planove o startu „od nule“ saznaće svi koji pogledaju film „Živ čovek“. Nikola Đuričko je, definitivno, imao više nego uspešan restart „preko okeana“.

Komentari (2)

Loading
Jovana 11:39 12.05.2021
Odgovori

Svaka ćast na uspešnom početku! Ali, jedva sam ga poznala...Izgleda namučeno, vidno je ostario...Da li je u pitanju uloga ili ...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti