Nikola Đuričko o odlasku iz Srbije: Bile prave ili krive, ovo su jedine godine koje imaš, nema nazad

Nikola Đuričko o odlasku iz Srbije: Bile prave ili krive, ovo su jedine godine koje imaš, nema nazad

Autor: | 03/10/2019

0

Nikola Đuričko je sa svojom porodicom odlučio da napravi korak jednog glumačkog Gulivera, da za sobom ostavi otvorena vrata Srbije i ode na pečalbu u Ameriku. Odluka nije doneta preko noći, na prečac, bez plana i programa, ali nije ni ona konačna, kojom se zemlji iz koje potičeš kaže zbogom.

Za emisiju "Među nama" koju vode Nataša Miljković i Maja Nikolić, njihov kolega Danilo Mašojević je uradio intervju sa Nikolom, tik pred njegov odlazak u Ameriku.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile "prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je – kako je". O tome kako je došao na ideju da ode iz Srbije, odmah odgovara:

- Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise - rekao je Nikola i napomenuo:

- Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA - rekao je glumac i objasnio da se ipak vraća u Srbiju jer ga čeka još obaveza:

- Vrlo brzo ću se vratiti zbog serije 'Ujka novi horizonti', zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru.

hellomagazin.rs Luka Šarac