Amerika kao novi dom: Nikola Đuričko sa porodicom napustio Srbiju

Amerika kao novi dom: Nikola Đuričko sa porodicom napustio Srbiju

Autor: | 17/09/2019

0


Glumac Nikola Đuričko je rešio da karijeru nastavi van Balkana, pa je sa suprugom Ljiljanom, sinom Đorđem i ćerkom Nađao otišao u Ameriku. Odluku o preseljenju su doneli zajedno, nakon dugog i veoma ozbiljnog razmišljanja

- Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život - kaže dobro obavešten izvor za "Blic", i dodaje da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku:

- Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Žoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti. Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja, rekao je izvor za Blic i dodao da će Đuričkovi naslednici školovanje nastaviti u Njujorku.

Nikola Đuričko koga su mnogi doživvljavali kao tipičnog predstavnika urbanog Beograda, u razgovoru za naš razgovor nedavno je otkrio za čim oseća nostalgiju.

Mnogi vas doživljavaju kao tipičnog predstavnika urbanog Beograda, koji polako nestaje. Osećate li i sami nostalgiju prema prošlim, ne tako davnim vremenima?


– Nostalgičan sam pri pomisli na moje drugove koji nisu više sa nama. Nostalgičan sam za devojkama koje su se odselile u beli svet. Mislim da svi gajimo sentimentalna osećanja za nekim lepšim vremenima.
- rekao je svojevremeno i istakao da mu je žao što njegovi naslednici neće upoznaju Beograd kakav je nekad bio.


– Krivo mi je što neće upoznati lakoću života koju je Beograd nekad imao. U mom sećanju Beograd je uvek bio dovoljno veliki da vas sakrije ako to želite, a istovremeno dovoljno mali da lako možete da sretnete poznanike ili prijatelje i sa njima se “uvalite” na neku žurku.

Hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti