On je poseban muškarac u životu Marijane Mateus: Advokat je i ne voli da se eksponira (foto)

On je poseban muškarac u životu Marijane Mateus: Advokat je i ne voli da se eksponira (foto)

Autor: | 06/05/2021

0

Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitku posebnom muškarcu u svom životu, a dok nije počela pandemija tim povodom obavezno je dolazila u Srbiju, bez obzira na kom kraju sveta prethodno bila.

Pročitajte: Najnovije fotografije govore više od reči - Šta se dogodilo Marijani Mateus?!

Instagram

 

Tako je bilo i ovog proleća, kada je na svom Instagramu napisala: “Srećan ti rođendan, moj voljeni brate.” Marijanin dve godine mlađi brat Dragan Čolić nikada se nije medijski eksponirao. Uspešno se bavi advokaturom u Novom Sadu, u braku je sa Sofijom, koja je i sama pravnica. Roditelji su dvoje dece. To je, otprilike sve što se o Draganu Čoliću zna.

Pročitajte: Dajana je udata za milijardera, Aleksandar je krenuo očevim stopama, a ovo je Anđela, mlađa ćerka Marijane Mateus

Instagram

 

Marijana i Dragan detinjstvo su proveli u Vrbasu, odakle su se kasnije preselili u Novi Sad. S obzirom da je među njima mala razlika u godinama, uvek su bili vezani, a starija sestra je o njemu brinula i kao devojčica. O tome je, između ostalog, pisala u svojoj autobiografskoj knjizi, koju je objavila pre desetak godina.

 - Pripadali smo višem srednjem sloju, mada se ljudi u to vreme nisu tako delili po onome što imaju. Otac Bora radio je kao ekonomista i bio je finansijski direktor Poljoprivrednog dobra u Vrbasu, a mama je bila službenica. Otac je bio strog, za razliku od majke, koja je balansirala i trudila se da naš život ide u drugom pravcu. Bila je žena ispred svog vremena i inicijator našeg preseljenja u Novi Sad - prisetila se Marijana, govoreći o roditeljima.

Instagram

 

Iako će ove jeseni proslaviti jubilarni, pedeseti rođendan, Marijana Mateus i dalje pleni negovanim i atraktivnim izgledom. Fotografije sa bratom uvek prate komentari da im je lepota u genima i da Dragan, po izgledu, ne zaostaje za sestrom. Ako ništa drugo, zajednički im je isti širok osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin