Dajana je udata za milijardera, Aleksandar je krenuo očevim stopama, a ovo je Anđela, mlađa ćerka Marijane Mateus

Dajana je udata za milijardera, Aleksandar je krenuo očevim stopama, a ovo je Anđela, mlađa ćerka Marijane Mateus

Autor: | 24/04/2021

2

Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića - lepi, mladi i uspešni...

Marijana Mateus, uspešna poslovna žena i kreatorka, koja poslednjih godina živi u Londonu, sa bivšim suprugom Miodragom Kostićem ima troje dece. Starija ćerka Dajana, koja ima trideset godina, udata je za Damira Ahmetova, naslednika najbogatijeg Ukrajinca, sin Aleksandar uspešno vodi očeve kompanije, a o najmlađoj Anđeli najmanje se zna. Ipak, do nekih podataka uspeli smo da dođemo.

Pročitajte: Najnovije fotografije govore više od reči - Šta se dogodilo Marijani Mateus?!

Arhiva HELLO!

 

Anđela je svet ugledala 1997. godine na Floridi. Živi između Srbije, Londona i Sjedinjenih Država, gde je završila akademiju dramskih umetnosti.

Marijana je jednom prilikom rekla da je svoj modni brend osnovala upravo zbog ćerki, čak je i naziv „Andaj“ izveden od njihovih imena. Jer, kako je uvek isticala, deca su joj najvažija na svetu, njeno najveće bogatstvo.

– Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, tako je i danas. U prvom planu su moja deca i sve što se dešava kod njih. Velika je sreća gledati ih kako odrastaju i postaju neverovatni ljudi.

Pročitajte: Nepogrešiva - Kombinujte crnu i belu boju kao Marijana Mateus (foto)

Na pitanje koliko su Dajana, Aleksandar i Anđela međusobno slični, odgovorila je:

– Izuzetno se razlikuju, karakteri su im potpuno različiti. Oni su izuzetno dobra i vaspitana deca, time se najviše ponosim. Podržavaju me u svemu što radim, kažu mi ono što misle, veoma su direktni i korektni, i srećna sam što su takvi.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti