Dragane moj, volim te! Marijana Mateus blista u zagrljaju uglednog advokata, veliko slavlje u Novom Sadu FOTO

Dragane moj, volim te! Marijana Mateus blista u zagrljaju uglednog advokata, veliko slavlje u Novom Sadu FOTO

Autor: | 27/03/2023

0

Brat Marijane Mateus proslavio jubilarni rođendan

Marijana Mateus poslednjih godina živi u Londonu, viđamo je na Azurnoj obali i ostalim mondenskim destinacijama, ali često svraća i u Novi Sad, iz kog je počeo njen pohod na svet. Juče je imala poseban razlog za slavlje. Kako je napisala na Instagramu, bio je to i poseban dan u njenom životu.

Pročitajte: Ovo će vas sigurno iznenaditi - Evo šta je Marijana Mateus po obrazovanju

Instagram

 

“Za najposebnijeg čoveka - mog brata, sve najlepše želje ovog sveta su male koliko on zaslužuje da bude srećan. Volim te! Dragane moj... Srećan rođendan mom jednom i jedinom bratu!“, glasi čestitka pored zajedničke fotografije.

Pročitajte: Strogo čuvana tajna - Marijana Mateus ponovo postala baka, ćerka Dajana milijarderu rodila još jedno dete

Instagram

 

Brat Marijane Mateus, Dragan Čolić, napunio je 50 godina. Povodom malog jubileja priredio je veliku žurku za odabrane goste, sa mnoštvom plavih i zlatnih balona, naravno tortom, a veselo društvo zabavljale su i kabare plesačice koje su usijale atmosferu.

Pročitajte: Kada su se sreli on nije bio slobodan - Kole i Marijana godinama čuvali ovu tajnu, jedno srce je zauvek slomljeno

Instagram

 

Dragan je dve godine mlađi od Marijane. Rođen je, kao i ona, u Vrbasu, u kojem su oboje proveli detinjstvo, a živi u Novom Sadu gde se uspešno bavi advokaturom. Nikada se nije eksponirao, mada sestra voli da ga javno pominje na društvenim mrežama, naročito kada ima rođendanskih povoda za to. Čolić je u braku sa Sofijom, takođe pravnicom, i imaju dvoje dece.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti