Ljubavnica bivšeg verenika Dženifer Lopez odlučila da ne ćuti: Ovo je istina o mom odnosu sa Aleksom

Ljubavnica bivšeg verenika Dženifer Lopez odlučila da ne ćuti: Ovo je istina o mom odnosu sa Aleksom

Autor: | 19/04/2021

1

Raskid Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza sada je zvaničan. Prošlog četvrtka nekadašnji verenici izdali su saopštenje u kome su jasno stavili do znaja da je njihovoj ljubavi došao kraj i da će svako dalje krenuti svojim putem.

Pročitajte: Prvi muž Dženifer Lopez je opasan frajer (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

- Shvatili smo da se bolje slažemo kao prijatelji, i želimo da to ostanemo. Nastavićemo da sarađujemo i da podržavamo jedno drugo. Nećemo više komentarisati situaciju, pre svega u znak poštovanja prema našoj deci. Zahvaljujemo svima na lepim rečima.

Ostali smo uskraćeni za objašnjenje zbog čega su odlučili da stave tačku, kada je, koliko juče, sve gorelo od ljubavi. Delovali su kao srećna porodica, nisu se odvajali... U stvari, nakratko su se odvojili početkom godine, kada je Džej Lo otišla na Karibe “na posao”, a A-Rod ostao kod kuće. Verovatno mu je u nekom trenutku bilo dosadno, pa je rešio da nađe zabavu. Kako su pre nekoliko nedelja otkrili holivudski tabloidi, ta zabava ima ime i prezime – Medison Lekroj.

Pročitajte: Raskid Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez sada je zvanično potvrđen

Tridesetogodišnja rijaliti-zvezda, navodno, glavni razlog raskida Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, rešila je da stane na put tračevima: 

 - Kontaktirao me je, i da, razmenjivali smo poruke, ali osim toga nije bilo ničega… Nikada ga nisam videla ili dodirnula. Bili smo samo poznanici. Nikada nije fizički prevario svoju verenicu sa mnom. 

Za magazin "Cosmopolitan" Medison je kratko poručila: 

- Želim im sve najbolje.

Pročitajte: Kraj ljubavi - Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez?  Oglasila se pevačica!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Komentari (1)

Loading
Tijana 22:57 19.04.2021
Odgovori

Toliko savršena a toliko pogrešnih izbora! Nista zato Dzen glavu gore, zivot je lep i bez muskaraca, pogotovo pogrešnih!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još