Ana Sević nikad emotivnija: Ti si nešto najbolje (foto)

Ana Sević nikad emotivnija: Ti si nešto najbolje (foto)

Autor: | 02/04/2021

0

Ana Sević i Danijel Nedeljković već nekoliko godina uživaju u skladnom odnosu. Kao kruna velike ljubavi na svet je prošle godine stigla ćerkica Sena, koja je dodatno učvrstila njihov odnos, a u dom poznatog para unela neizmernu sreću.

Pročitajte: Zagrljaj koji rešava svaki problem - Ana Sević raznežila sve!

Ata Images

 

Ana ne krije koliko je srećna pored Danijela pa neretko ističe da je on u njen život ušao u pravom trenutku iako su se godinama poznavali. Poznata pevačica posvećena je majka koja ne želi da propusti nijedan trenutak odrastanja njenih mezimica Lorene i Sene

Juče je za porodicu Nedeljković bio poseban dan. Naime, Danijel je proslavio 42. rođendan, pa su mu Ana i devojčice priredile nezaboravno iznenađenje. Čitav stan bio je ispunjen balonima, a za slavljenika je napravljena i posebna torta na kojoj je pisalo: "Zvanično najbolji tata na svetu". 

Pročitajte: Ana Sević i Danijel Nedeljković kupuju porodičnu kuću - Pevačica želi baš ovu vilu

Instagram printscreen

 

Ana se svom izabraniku emotivnim rečima obratila i preko "Instagrama": 

- Jedna manje i najmanje 58 da budemo zajedno. Mi smo najsrećnije dame na celom svetu, volimo te više od svega, ti si naš oslonac, najbolji otac i najbolji partner ikada. Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj je sa Danijelom i ćerkama.

Pročitajte: Ana Sević i Danijel Nedeljković spremni na veliki korak

 

 

Ana i Danijel su krajem 2020. godine dobili Senu, a pevačica je nekoliko puta istakla da bi želela što više dece, ali da uživa u svakom trenutku i ne razmišlja o tome kada će šta doći na red. Verujemo da će nas poznati par ubrzo obradovati lepim vestima. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Ana Sević otvorila dušu: Pevačica otkrila kako je ljubav sa Danijelom pobedila i kada će izgovoriti sudbonosno „da“

Pevačica Ana Sević pamtiće prethodnu godinu po najlepšem poklonu, ćerkici Seni koja sada ima puna tri meseca. Ana i njen verenik Daniel željno su iščekivali naslednicu u jeku pandemije korona virusa, a Sevićeva se posle dužeg vremena obratila svim pratiocima na Instagramu i porazgovarala sa njima.

15/03/2021

8763 pregleda

Saznajte više