Ana Sević i Danijel Nedeljković spremni na veliki korak

Ana Sević i Danijel Nedeljković spremni na veliki korak

Autor: | 24/03/2020

0

Ana Sević i Danijel Nedeljković nakon pomirenja prave veliku promenu

Pevačica Ana Sević, čini se da je spremna da stane pred oltar drugi put. Naime, nakon pomirenja sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, jer kaze da je shvatila da jedno bez drugog ne mogu, sada su spremni i da otpočnu zajednički život, a potom odu i pred oltar.

–Ana i Danijel se zabavljaju već dve godine i shvatili su da je vreme da njihovu vezu podignu na viši nivo. Njima je plan da prvo započnu zajednički život, na čemu su već počeli da rade. Njih dvoje su proteklih dana opremali Danijelov stan, ali su morali da te poslove privremeno zaustave. Kada ga budu opremili u potpunosti, Ana i Lorena će se iz stana u Skojevskom naselju preseliti u Danijelov. Ana još uvek razmišlja da li će taj stan da proda ili da izda kada se isele ona i ćerka – navodi za “Blic” izvor blizak pevačici

Odmah po preseljenju Ana i Danijel počinju sa spremanjem svadbe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 1. Мар 2020. у 11:13 PST

– Ana i Danijel će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu sa njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu, prave polako spisak zvanica, a Ana gleda po katalozima venčanice. Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici. S obzirom na to da je Ana veliki perfekcionista, ne sumnjam da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno –  dodaje je sagovornik, dok je Ana za ovaj medij istakla da su svakako svi planovi odloženi zbog vandredne situacija u kojoj se nalazimo.

–  Ne bih ništa da komentarišem. Svakako su sada svi naši planovi odloženi zbog vanredne situacije u kojoj se svi snalazimo. Hvala na razumevanju - poručila je "Blic".

I Anin bivši suprug, Darko Lazić, spreman da drugi put stane pred oltar

I Darko Lazić, sa kojim je Ana ima ćerku Lorenu, spreman  je za venčanje sa svojom verenicom  Marinom Gagić.  Svečanu ceremoniju u crkvi i pred matičarem upriličiće u junu, najverovatnije na dan prvog rođendana i krštenja sina. Oni su rešili i da porodični dom u Brestaču napuste preko zime, pa su se preselili u stan na Novom Beogradu. Da želi da ovoga puta svadba bude raskošna i po srpskim običajima, Darko je potvrdio nedavno u razgovoru za magazin "Story"

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jul 28, 2019 at 2:29pm PDT


– Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angažovati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje – ispričao je Darko i istakao da je sin u njihov život doneo novu radost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jan 30, 2020 at 10:59am PST


– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) –

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Nov 21, 2019 at 2:59pm PST

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram