Kakva mama takva ćerka: Ana i Sena stilski usklađene prvi put u javnosti (foto)

Kakva mama takva ćerka: Ana i Sena stilski usklađene prvi put u javnosti (foto)

Autor: | 08/02/2021

1

Pevačica Ana Sević izuzetno je posvećena svojim ćerkama Loreni i Seni. Od kada se porodila, sa mezimicom je svakodnevno i trudi se da svu svoju pažnju usmeri na odrastanje svojih devojčica. Senu, je već predstavila javnosti na svojim društvenim mrežama, a sada je sa njom krenula i u prvu šetnju.

Iz šetnje sa mlađom ćerkom Ana je na "Instagramu" objavila "selfie" koji je izazvao reakcije brojnih fanova. Na fotografiji je napisala "Moja ljubav", a mnogima nije promaklo da je sa ćerkicom čak i uskladila "outfit".

Pročitajte: Ana Sević je postigla nemoguće - Samo mesec dana od porođaja, a ona nema ni gram viška! (foto)

Instagram story printscreen @anasevicoofficial

 

 

Ana i Sena ponele su "teddy" kombinaciju. Naime, Ana Sević koja izgleda zanosno dva meseca nakon porođaja, ponela je teddy kaput, koji podseća na plišanog medu, zbog čega je u modnim krugovima i dobio to ime. Istovremeno, ćerkicu je obukla u odelce, koje predstavlja kostim medvedića. Ovaj preslatki momenat mnoge je oduševio. Ovo je ujedno i prva zajednička fotografija majke i ćerke, koju je Ana podelila sa javnošću, a komplimenti koje je tom prilikom dobila su brojni.

Pored Sene, Ana ima i ćerkicu Lorenu, koja je oduševljena činjenicom da je starija sestra i majci sa puno pažnje pomaže oko svega vezanog za dvomesečnu Senu.

Pročitajte: Ana Sević još jednom pokazala koliki je čovek - Zaboravila sukobe i pozvala Darka?

- Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena - rekla je jednom prilikom Ana.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin