Nikola Rađen o slabostima: Možda je glupo da ovo kažem

Nikola Rađen o slabostima: Možda je glupo da ovo kažem

Autor: | 11/03/2021

1

Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić su već velike devojke. Tea i NIna su ponos poznatih roditelja, a i nakon razvoda, vaterpolista i pevačica uzajamno učestvuju u odrastanju njihovih mezimica i oko svega se dogovaraju.

Pročitajte: Nikola Rađen ima novu ljubav, ali njegov odnos sa Anom Kokić će mnoge iznenaditi

K1 TV screenshot

 

Proslavljeni sportista nakon povratka iz Moskve, gde je dve godine igrao za “Dinamo”, najavio je kraj internacionalne karijere, proslavljeni ipak je promenio mišljenje. Tokom kratkog predaha u Beogradu jednu sezonu je bio član “Crvene zvezde”, a zatim se zaputio u Atinu, gde je nastupao za „AEK“. 

Tokom gostovanja na K1 televiziji, jedan od najboljih vaterpolista otkrio je da je u narednih godinu i po dana ugovorom vezan za „Crvenu Zvezdu“ i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

Pročitajte: Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić ne smeju da osete probleme - Najbitnije da smo ostali u dobrim odnosima

 

 

- Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje, i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo... Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu – kazao je Aleksandri i Bošku.

Rađen je do situacije sa koronom bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će kada cela ova situacija prođe ponovo uživati u radu sa decom.

- Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom – rekao je Nikola.

Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić - Tatina najslabija tačka

K1 TV screenshot

 

Naš proslavljeni vaterpolista kazao je da je veoma ponosan na svoje ćerke i da mlađa pokazuje veliki talenat za sport.

- Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula. - iskreno je pričao o naslednicama.

Komentari (1)

Loading
Glazer 19:27 11.03.2021
Odgovori

Radjen je kao mladi sportista dok je bio u Novom Sadu u "Vojvodini" bio vredan i primeran momak! Ta citava njihova generacija je imala puno talenata! Ja mu cestitam na postignutim rezultstima i u buducnosti vidim kao veoma uspesnog trenera!

hellomagazin.rs hellomagazin