Supruga Nemanje Matića objavila divne vesti: Srećna sam i zbunjena

Supruga Nemanje Matića objavila divne vesti: Srećna sam i zbunjena

Autor: | 29/03/2021

0

Supruga Nemanje Matića, proslavljenog srpskog fudbalera i zvezde „Mančester junajteda“, jubilarni trideseti rođendan proslavila je, kako sama kaže, srećna i pomalo zbunjena.

Pročitajte: Zavolela ga je sa samo 17 godina, kada nije bio poznat - Ovo je ljubavna priča Aleksandre i Nemanje Matića

 

- Trideseti rođendan. Srećna sam i u isto vreme zbunjena... Već trideset - „požalila se“ Aleksandra na Instagramu uz seriju fotografija sa proslave, kojoj su prisustvovali Nemanja i njihovo troje dece.

Instagram

 

Budući da je, zbog poznatih okolnosti, ovaj važan datum obeležila kod kuće, lepa slavljenica opredelila se za nešto opuštenije izdanje, ali prigodna dekoracija i torta nisu izostali, pretpostavljamo ni pokloni.

Instagram

 

Aleksandra i Nemanja Matić venčali su se 2010. godine u Londonu. Tog leta dobili su sina Filipa, tri godine kasnije ćerku Teu, a početkom 2019. porodici se pridružio i najmlađi član, devojčica kojoj su dali ime Anika. S obzirom na to da lepa mama s vremena na vreme voli da se pohvali na društvenim mrežama, Filip je izuzetno talentovan dečak, trenira fudbal sa velikim entuzijazmom i nema sumnje da će se jednog dana naći u tatinim kopačkama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još