Suptilni luksuz: Supruga Nemanje Matića proslavila rođendan i pokazala deo stana u Rimu FOTO

Suptilni luksuz: Supruga Nemanje Matića proslavila rođendan i pokazala deo stana u Rimu FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Supruga Nemanje Matića proslavila rođendan

Aleksandra Matić, supruga Nemanje Matića, proslavila je 32. rođendan. Veselo je bilo juče u njihovom domu u Rimu, gde proslavljeni srpski fudbaler igra od prošle sezone. Iako par uživa u luksuzu, lepoj Aleksandri bio je dovoljan buket prelepih crvenih ruža i nekoliko balona. Buket je, pretpostavljamo, bio poklon od najvažnijeg muškarca u njenom životu.

Pročitajte: Kuća za britanske milionere - Zavirite u dom Nemanje Matića u Mančesteru, samo jedan detalj vredi kao stan u Beogradu (FOTO)

Instagram

 

Na fotografijama nastalim na licu mesta možemo da vidimo deo velikog salona. Bela boja je dominantna, kako na zidovima, tako i na nameštaju, tu su i police sa ukrasnim detaljima i veliki televizor. Minimalistički i moderan pristup uređenju enterijera, reklo bi se, ujedno i pokazatelj dobrog ukusa onih koji dele ovaj prostor.

Pročitajte: Ovo niko ne bi uradio za svoju ženu! Pogledajte kakvo rođendansko iznenađenje je Nemanja Matić priredio supruzi Aleksandri (foto)

Instagram

 

Aleksandra i Nemanja upoznali su se 2009, kada je ona imala 17 godina. Od tada su nerazdvojni. Venčali su se u Londonu, zajedno su prolazili kroz uspone i padove koje podrazumeva karijera profesionalnog sportiste, a danas imaju troje dece i sve što požele. Srećna porodica i kuća puna ljubavi.

Pročitajte: NAJVEĆA PODRŠKA - Rastopićete se kada vidite kako ponosna deca Nemanje Matića navijaju za svog tatu (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti