Zavolela ga je sa samo 17 godina, kada nije bio poznat: Ovo je ljubavna priča Aleksandre i Nemanje Matića

Zavolela ga je sa samo 17 godina, kada nije bio poznat: Ovo je ljubavna priča Aleksandre i Nemanje Matića

Autor: | 16/03/2021

0

Supruga Nemanje Matića važi za jednu od najlepših žena fudbalera, a svojom harizmom ostavalja sve bez daha gde god da se pojavi. Njihova emotivna priča počela je još dok fudbaler nije bio poznat, a sve do danas uživaju u ljubavi koja je svakim danom sve snažnija. 

Pročitajte: Nemanja Matić - Čuvam veze sa starim prijateljima i porodicom, vratiću se u svoje rodno mesto

Proslavljeni srpski fudbaler, inače as Mančester junajteda, već deset godina je u srećnom braku sa prelepom Ubljankom Aleksandrom. Upoznali su se sada već davne 2009. godine, kada je zgodna Aleksandra imala samo 17 godina.

Sreli su se slučajno na Ubu i odmah su sevnule varnice. Nemanja je tada bio anoniman fudbaler koji je igrao za slovačke Košice.

- Naravno, nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka - otkrila je Aleksandra piše "Kurir Sport".

Pročitajte: Džeparac za tatu - Nemanji Matiću ćerka dala orginalan poklon za rođendan (foto)

Nemanja i Aleksandra su posle jednogodišnje veze odlučili da stanu na ludi kamen, a u venčanje su organizovali u Londonu. Aleksandra je rodila Nemanji sina Filipa, tri godine kasnije i ćerkicu Teu, a 2019. na svet je došla i naslednica Anika.

Supruga Nemanje Matića, fudbaleru je najveća podrška, a on ne krije da bez Aleksandre ne bi uspeo.

- Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i ćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek - rekao je Nemanja, dok Aleksandra smatra da je Matić isti kao kada su se upoznali. 

Ata Images

 

 

 

Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je ostao onaj stari, čvrsto na zemlji. Njegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum Mile Džepina - zaključila je supruga Nemanje Matića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti