Nova ljubav na pomolu? Sanja Marinković priznala da postoji neko zbog koga treperi

Nova ljubav na pomolu? Sanja Marinković priznala da postoji neko zbog koga treperi

Autor: | 22/03/2021

0

Novi dečko Sanje Marinković neretko je tema u javnosti, s obzirom na to da je voditeljka prethodne godine stavila tačku na decenijski brak sa Aleksandrom Uhrinom

Pročitajte: Sanja Marinković konačno ima razlog za slavlje - Voditeljka nije krila oduševljenje

Za nju je prethodna godina bila veoma turbulentna, kao bomba odjeknula je vest da se nakon petnaest godina zajedničkog života rastaje sa dotadašnjim suprugom, zatim ju je napustio otac, preminuvši iznenada da bi na kraju godine stavila tačku i na prijateljstvo sa Vesnom Dedić.

Poznata voditeljka je smogla snage da nastavi dalje, a kako je sama isticala osmeh na lice uvek joj vrati naslednik, Strahinja, porodica i prijatelji sa kojima voli da provodi svaki slobodni trenutak.

Pročitajte: Novi dečko Sanje Marinković - Voditeljka otrkila pravu istina o novoj ljubavi posle razvoda

Sada je Sanja prvi put progovorila o novoj ljubavi za emisiju ,,Premijera Vikend Specijal" u kojoj je iskreno govorila o tome da joj imponuje što i muškarci gledaju njenu emisiju, ali da postoji neko zbog koga ona ima leptiriće u stomaku.

- Zaljubljena nažalost nisam. Postoje neke poruke zbog kojih ja povremeno treperim, ali nemam partnera i nisam zaljubljena - iskrena je bila voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti