Sve je uspela da sakrije! Ljubav Sanje Marinković desila se iznenada: Zaljubljujem se u način na koji me gleda

Sve je uspela da sakrije! Ljubav Sanje Marinković desila se iznenada: Zaljubljujem se u način na koji me gleda

Autor: | 31/08/2022

1

Ljubav Sanje Marinković ponovo u centru pažnje 

Sanja Marinković srećna, uspešna i zaljubljena. Odsanjala je snove o gledanosti i visokim rejtinzima svojom emisijom „Magazin In“, ostvarila se u najbitnijoj ulozi za jednu ženu, ulozi majke svom Strahinji, a ono o čemu je nastavila da sanja su strast i ljubavni polet. Iako je priznala da ni to nije nužno ukoliko u odnosu nema topline, upravo one koja je zafalilo u okončanom braku, Sanja ekskluzivno za „Story“ otkriva da uživa u pažnji suprotnog pola.

Pročitajte: Trošili su i poslednji dinar - Roditelji Sanje Marinković na ovome su insistirali, danas mnogi to osuđuju

Instagram

 

‒ Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim poslom i zaista je potpuno svejedno da li smo doktori nauka, pedikirke ili poznate voditeljke jer je želja za zaljubljivanjem i burnim emocijama ista. Na putovanjima, u inostranstvu mi se muškarci više udvaraju, prilaze, izgovaraju najlepše komplimente, moguće i zato što ne znaju čime se bavim, već samo reaguju na moj osmeh, pokret ili stav.

U Srbiji umeju da budu džentlmeni, veoma oprezni, ali i duhoviti i opušteni. Ja se zaljubljujem u energiju, način kako me neko gleda, u mozak, misli i rečenice koje izgovara i, naravno – dodir. Verujem da je najbitnije za jednu ženu kada je princ poljubi, da se ne pretvori u gusku, a to nema mnogo veze sa zanimanjem, već sa zaljubljivanjem.

Pročitajte: Srce je ponovo na mestu! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti - Istina je, vratio se u moj život! (foto)

Instagram

 

Na pitanje da li joj je neko u skorije vreme privukao pažnju više nego obično Sanja iskreno odgovara:

‒ Ne mogu da kažem da su se moje misli o ljubavi i emocijama ovog leta uklopile u avanture iz ljubavnih romana, ali bilo je strasnih epizoda koje su mi imponovale. Nagađanja tabloida bila su pogrešna kada je reč o imenima partnera, izboru i slikama, ali bila su ispravna kada su pisali da su mi oči sijale i osmeh bio lepši na nekim evropskim destinacijama zbog strasti i nežnosti. Pod naletima zaljubljenosti i ljubavnog zanosa umeju da posrnu i kraljice i naučnice, pa što ne bi jedna voditeljka s „Pinka“.

Nikada nisam bila od onih koja tek tako juriša na nečije srce,vrlo sam emotivna i iracionalna i što sam zrelija, odluke donosim suprotno svom razumu i slušam samo srce, videćemo kako će to odrediti moj dalji život. Strpljivo čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život ‒ rekla je Sanja za „Story“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti